Programul acestei săptămîni


Stagiunea outdoor a Teatrului Masca continuă. Iată unde ne poți vedea săptămâna aceasta:

Marți 24 mai, ora 19.00 – BUCUREȘTI LIVRATOR, Parcul Crângași

Vineri, 27 mai, ora 19.00 – BUCUREȘTI LIVRATOR, Parcul Titan (intrarea dinspre Casa Dante)

BUCUREȘTI LIVRATOR, scenariul și regia – David Schwartz urmărește două direcții care se intersectează și completează:

– lupta de zi cu zi, condițiile și relațiile de muncă în așa-numita gig-economy;

– presiunea și agresivitatea dintr-un oraș mare, poluat și aglomerat precum București, așa cum sunt ele resimțite de curierii care petrec sute de ore pe lună în trafic și în interacțiuni cu categorii sociale dintre cele mai diverse.

Sâmbătă, 28 mai, orele 17.00 și 19.00 – O CRIMĂ PERFECTĂ ( Îngerii de la Văcărești) – Calea Victoriei ( în zona Muzeului Național al Istoriei). Evenimentul are loc în cadrul proiectului ,,Străzi deschise – București, Promenadă urbană 2022”, inițiat de Primăria Municipiului București și este oferit gratuit publicului.

O CRIMĂ PERFECTĂ ( Îngerii de la Văcărești) este un spectacol de teatru documentar despre un fapt din istoria recentă a României, dezvăluind agresiunea barbară a Prostiei fudule ajunse vremelnic în fruntea Țării împotriva valorilor profunde ale neamului românesc.

Spectacolul, bazat pe documente din epocă și pe memoriile celor implicați în derularea evenimentelor, aduce în fața spectatorilor contemporani istoria tragică și inutilă a distrugerii celei mai mari mănăstiri ortodoxe din Europa de Sud-Est, întâmplată în ultimii ani ai regimului comunist.

Duminică, 29 mai, orele 18.00 și 19.00 – BEST OF LIVING STATUES – Calea Victoriei ( în zona Muzeului Național al Istoriei) Evenimentul are loc în cadrul proiectului ,,Străzi deschise – București, Promenadă urbană 2022”, inițiat de Primăria Municipiului București și este oferit gratuit publicului.

Statuia vivantă reprezintă formula emblematică de teatru prin care Masca a cucerit publicul din țară și de peste hotare. Prin diversitatea personajelor, costumele și machiajele extrem de spectaculoase, prin povestea scurtă și ușor de înțeles pe care fiecare statuie o aduce, spectacolele noastre de statui vivante reprezintă una dintre cele mai atractive forme de teatru de stradă la ora actuală.
În acest spectacol gală, nouă dintre cele mai bune statui produse de Masca în ultimii 20 de ani, statui care au participat la spectacole și festivaluri în țară și în Europa, vin la întâlnirea cu publicul.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s