„cel mai greu e să vorbești despre tine”, premiera, exclusiv online


La sfârșit de an Teatrul Masca vă propune o nouă premieră! Vineri, 18 decembrie, ora 19:00  vă invităm la primul nostru spectacol realizat exclusiv pentru mediul online: “cel mai greu e să vorbești despre tine”.

Aflați în fața unei călătorii cu trenul, zece oameni de vârste și din medii diferite își povestesc viața, o viață care…bate filmul.

Spectacolul are la bază un text colectiv; scenariul și regia sunt semnate de Anca Florea. Materialul din spatele filmului înseamnă 12 ore de interviuri, conduse de Cristinel Dâdăl și Mihai Mălaimare. Interviurile au adus în lumină biografiile personajelor dintr-un spectacol non verbal care încă nu a avut premiera. Ceea ce a supraviețuit din aceste biografii, s-a regăsit aici.

         „Aș fi vrut să vă dau întâlnire la teatru, să vă întâmpin, să ne spunem „Bună seara”!  și apoi să intrați în sală. Nu a fost posibil; și e mai bine așa pentru că astfel ne-am îngrijit unii pe alții. Doar că Actorii au nevoie de voi!

Vă invit în acest decembrie urâcios la un spectacol care știu că o să vă placă; e greu să vorbim despre noi înșine, dar e fascinant când o facem. Noi am vorbit! Voi cumpărați bilete și haideți să stăm o oră împreună” Anca Florea, manager Teatrul Masca.

       Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.mystage.ro, iar spectatorii sunt rugați să trimită biletul achiziționat pe adresa de e-mail office@masca.ro, urmând ca în ziua spectacolului să primească un link unic de acces pentru vizionarea spectacolului.

      Teatrul Masca vă dă întâlnire începând din data de 18 decembrie; următoarele reprezentații online vor avea loc în perioada 19-30 decembrie, cu excepția zilei de 24.

Detalii despre program pe www.masca.ro.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s