Despre CĂSĂTORIA


Piesa de teatru Casatoria a avut premiera pe 3 aprilie la Teatrul Masca. Textul este scris de dupa Nikolai Vasilievici Gogol iar regia este semnata de  Mihai Malaimare.Scenografia si costumele -Anca Albani.

Piesa ne vorbeste despre dificultatea alegerii unei singure persoane, despre petitoare, despre zestre, despre vremea si obligativitatea casatoriei. Piesa are si unor si dramatism in acelasi timp. Cea mai haioasa scena este in momentul in care cei doi incearca sa se cunoasca cu un dialog clasic, absurd care se transforma cu mult umor intr-un dialog hilar.

Personajului nostru i-a venit vremea de insuratoare. Femeia aleasa este chiar frumoasa, interesanta, o place si totusi ceva este mai presus de evidenta, vesnica sa indoiala, obisnuinta singuratatii si cine mai stie ce alte elemente participa la marele nimic care se intampla, casatoria in vorbe, clipa astrala a neputintei, a indeciziei, sau a refuzului inspaimantat de a face pasul decisiv. Lumea spectacolului se agita, este plina de miscare si de sunete, un adevarat Babilon se bucura si se inspaimanta deopotriva, imaginile dintr-o realitate imediata se imbina cu cele care strabat fie si pentru o clipa mintile protagonistilor, sonoritatea stranie a unui cantec popular trece ca un laitmotiv vorbind despre uncotatea si singuratea unui copac de o frumusete rara, mesteacanul, aici simbolul miresei care nu se va nunti. ( articolpreluat de pe http://www.redactia4fun.ro/)

Vineri 30 octombrie, ora 19.00 – CASATORIA 

Biletele se pot găsi la CASA DE BILETE a teatrului sau ONLINE. Și nu uitați elevii și studenții  beneficiază de o reducere de 75% . Această reducere este valabilă cu prezentarea unui act doveditor. Reducere aplicabilă locurilor situate în sector B.

_MG_5821

_MG_5825

_MG_5847


_MG_5945

_MG_5971

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s