Alina Crăiță nu poartă pâslari: ea este Isabella.


Alina Crăiță ne vorbește despre Isabella , personajul comediei CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI.

„O nebună!” ai spune despre Isabella, dacă te-ai uita doar o clipă, dar dacă ai inspirația să-i acorzi mai mult timp, descoperi femeia pe care un bărbat și-o dorește lângă el toată viața.

Toate crizele, refuzurile și țipetele ei sunt doar o modalitate de a se face auzită într-o familie în care nu s-a putut bucura de prezența mamei și a trebuit să suporte în schimb pe cea a tatălui, un om morocănos și zgârcit, care preferă să-și trimită fiica la mănăstire, ca să evite cheltuielile pentru nuntă și pentru zestrea fetei. În spatele vorbelor tăioase este o femeie deșteaptă și iubitoare, care își dorește un bărbat puternic.

Această prezentare necesită JavaScript.

Isabella are curajul să-și înfrunte tatăl și să ignore regulile sociale ale vremii, pentru a face lucrurile așa cum și le dorește. Refuză, flirtează, e agresivă, pune la cale farse, plânge, tremură, amenință, dar nu renunță niciodată.
O găsești desculță și cu părul vâlvoi, strigând cât poate de tare toate nemulțumirile și o lași cu visele împlinite, pe cale să-și înceapă o viață așa cum și-a dorit-o.

CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI – Sâmbătă 2 martie, ora 19.00

Biletele le puteţi rezerva direct la casa de bilete (021.430.50.55) sau prin mail la rezervari@masca.ro şi online prin Eventim.

8155645872_4c90077de9

Un comentariu

Din categoria Fără categorie

Un răspuns la „Alina Crăiță nu poartă pâslari: ea este Isabella.

  1. Pingback: Teatrul Masca: cand dragostea poarta paslari | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE

Lasă un comentariu