Să revenim :) : Aprilie 2011 la ceas aniversar


La Târgul urban de carte BOOKLAND din AFI Palace Cotroceni, un eveniment care aduce cartea în viața de zi cu zi a cititorilor, EX LIBRIS le-a dat ocazia tuturor cititorilor să se ÎNTÂLNEASCĂ cu frumosul. “Misterioase, cărțile se deschid numai celor care vor să înţeleagă, celor care vor să știe cum, de ce și pentru ce trăiesc.”

Ca în fiecare an, în Joia mare, Teatrul Masca organizează evenimentul “Iepuraşul  la Masca“, eveniment dedicat copiilor, care vor vopsi şi încondeia ouă, într-o bună tradiţie de Paşte. Și  ediția din acest an este specială deoarece primim din nou ajutorul celor de la POLYROM IMPEX și a producătorului PET Ltd  care aduc ouă si vopseluri speciale. Și asta cu ajutorul lui Claudiu Ciobanu  și al revistei online Retail & FMCG.ro.

Pe 29 aprilie 2004 avea loc premiera spectacolului INTRUSA. La ceas aniversar, actorii din acest spectacol au fost sărbătoriţi cu o sticlă de vin, ediție limitată, INTRUSA 🙂 Vinul a fost îmbuteliat special pentru premiera spectacolului 😀 La ceas aniversar, o mențiune cu majusculă pentru VALENTIN MIHALACHE și COSMIN CREȚU, singurii din distribuţia actuală care au jucat INTRUSA și la…premiera!

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un comentariu