În minivacanţa de 1 Decembrie la Teatrul Masca


Joi, 1 decembrie, ora 19.00 – NE-AM SĂRUTAT DUPĂ SFÂRȘITUL LUMII

NE-AM SĂRUTAT DUPĂ SFÂRȘITUL LUMII” o altfel de poveste de dragoste. El și Ea sunt unicii supraviețuitori ai sfârșitului lumii. Singuri, pe o planetă pustiită, sunt nevoiți să ia totul de la capăt, să redescopere lumea, zeii, pe ei înșiși. Și ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, de undeva, din umbră, o forță misterioasă îi atrage din ce în ce mai puternic: Zidul!

Detalii despre spectacol aici: http://www.masca.ro/teatru/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii/

Bilete: https://www.mystage.ro/spectacole/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii-2652?af=41

Sâmbătă, 3 decembrie, ora 19.00 & Duminică, 4 decembrie, ora 19.00 – GARA

GARA” este un spectacol după un scenariu original despre destin, despre bucuria de a trăi, despre frumusețea condiției de a fi Om! Surprinse timp de un ceas pe peronul unei gări, 12 personaje cât tot atâtea destine își reclamă, rând pe rând, dreptul la gest. În spatele fiecăruia dintre aceștia se află o poveste cât viața, iar singurul lucru comun este întâmplarea că se află aici și acum, așteptând un tren care pare că nu va sosi niciodată. Sau…

Gara nu este altceva decât punctul în care cele 12 vieți se intersectează, un pretext absurd care scoate la iveală tot ceea ce acești oameni simt nevoia să spună despre ei. Ca în fața unui judecător închipuit, personajele își adună curajul și își țin fiecare pledoaria, încercând nimic altceva decât să dovedească faptul că sunt vii.

Detalii despre spectacol aici: http://www.masca.ro/teatru/gara/

Bilete:  https://www.mystage.ro/spectacole/gara-3719?af=41

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un comentariu