Teatru în aer liber. Programul săptămânii


Bucurați-vă de teatru, în aer liber! Iată ce poți vedea în perioada 18-20 iunie la Masca:

Sâmbătă, 19 iunie, & Luni, 21 iunie, ora 20.00

,, BUCUREȘTI LIVRATOR„, scenariul și regia David Schwartz.

București Livrator spune povestea Angelei – fostă chelneriță, dată afară din cauza reducerilor de personal în pandemie, care se angajează la o companie multinațională (ficțională) de livrări. Spectacolul urmărește peripețiile proaspetei livratoare prin București. Curse cu bicicleta prin claxoanele, noxele și haosul orașului. Livrări prin ploaie torențială și furtună. Clienți nervoși sau speriați. Dialoguri absurde cu „asistența” companiei. Presiune de timp și raiduri contra-cronometru pentru obținerea bonusurilor și păstrarea „scorului de excelență”. Un accident de muncă. Coșmaruri în care livratoarea se visează exploatată, urmărită, atacată, dar și eliberată.

Spectacolul ficționalizează experiențele și problemele livratorilor și livratoarelor (sau cărăușilor, așa cum apar încă în nomenclatorul de meserii) de la diverse companii din București. Scenariul se bazează pe interviuri realizate pe parcursul anilor 2020-2021, când, în contextul pandemiei COVID-19, s-au înmulțit atât cererile de livrare produse cât și cererile de angajare.

Biletele se pot achiziționa online, de aici – https://www.mystage.ro/spectacole/bucuresti-livrator-2731?af=41- și de la Casa de Bilete a teatrului.

Duminică, 20 iunie, ora 20.00

PantOmenia„, un spectacol de Anamaria Pîslaru

PANTOMENIA spune într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre alteritate, despre lupta celor care sunt #diferiți, de a se integra.

 Călătoria lui Freya este călătoria oricărei persoane pentru care #altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.

Biletele se pot achiziționa online, accesând https://www.mystage.ro/spectacole/pantomenia-2698?af=41 și de la Casa de Bilete a teatrului.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s