Teatru în aer liber


Sâmbătă, 29 mai, ora 20.15 vă așteptăm la ,,PantOmenia”, un spectacol de Anamaria Pîslaru.

Folosind din plin mijloacele de expresie specifice actorilor din trupa noastră, pentru care corpul devine un limbaj de sine stătător, ,,PantOmenia” spune într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre lupta celor care sunt #diferiți.

Călătoria personajului principal, Freya, este călătoria oricărei persoane pentru care #altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.,,PantOmenia” adaugă un element unic în teatrul românesc contemporan: masca larvară! Element fabulos de joc și compoziție, acest tip de mască cere o virtuozitate fără cusur de la actor, oferind în schimb posibilități inedite de expresie.Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar putea cineva să îți spună o poveste fără cuvinte, și totuși să îți transmită mai mult decât ar fi făcut-o cuvintele, atunci trebuie să vezi acest spectacol!

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Cristina Panait, Sonia Kalman, Daciana Voinescu, Petru Marginean, Alex Cruceru și Anamaria Pîslaru.

Spectacolul se joacă în aer liber, în amfiteatrul de la sediul Masca (Bd.Uverturii, nr.14)

Bilete pe www.mystage.ro –https://www.mystage.ro/spectacole/pantomenia-2698?af=41- și la Casa de bilete a teatrului.


Regului de acces în amfiteatru:!!!

Ținând cont de Hotărârea de Guvern nr. 550 din 14 mai 2021 pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021 care stabilește noi măsuri pentru susținerea spectacolelor în aer liber:

– Accesul este permis doar „pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore”.

– Măsurarea temperaturii prin termometru noncontact. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura NU vor avea acces în amfiteatru;

– NU se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră peste 37,3, stare generală modificată);

– Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul;

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s