Sâmbăta aceasta la Masca


Sâmbătă, 22 mai, vă invităm la teatru. Iată ce poți vedea:

Una pe care nici sfârșitul lumii nu o poate rupe, nu o poate risipi! Este o poveste despre acea formidabilă forță a naturii care este îmbrățișarea dintre un bărbat și o femeie, semnul indestructibil al Speranței, al Frumosului, al Zâmbetului!

Biletele se pot achiziționa online (https://www.mystage.ro/spectacole/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii-2652) sau de la casa de bilete a teatrului.

  • de la ora 20.15 vă invităm la premiera spectacolului ,,PantOmenia,,. Evenimentul va avea loc în amfiteatrul teatrului ( Bd. Uverturii, nr.14)

Folosind din plin mijloacele de expresie specifice actorilor din trupa noastră, pentru care corpul devine un limbaj de sine stătător, ,,PantOmenia” spune într-un limbaj proaspăt, contemporan, o poveste despre lupta celor care sunt #diferiți. Călătoria personajului principal, Freya, este călătoria oricărei persoane pentru care #altfel înseamnă doar un alt mod de a citi, de a zbura, de a iubi.

Biletele se pot achiziționa online (https://www.mystage.ro/spectacole/pantomenia-2698?af=41) sau de la casa de bilete a teatrului.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s