„Cel mai greu e să vorbești despre tine” se vede exclusiv onlineÎn perioada 5-11 aprilie, de la ora 19.00 vă invităm să urmăriți, exclusiv online, spectacolul „cel mai greu e să vorbești despre tine”.

Aflați în fața unei călătorii cu trenul, zece oameni de vârste și din medii diferite își povestesc viața, o viață care bate filmul.

Scaunul mereu gol din scena are o energie interesanta. Este o invitație către spectator sa pătrundă în universul poveștii necunoscutului personaj, care cu o deschidere debordanta îsi împărtășește povestea cu tine …. Poveste in care te poți regăsi și tu!”(fragment dintr-o recenzie a unui spectator)

Acest spectacol are la bază un text colectiv. Materialul din spatele filmului înseamnă 12 ore de interviuri, conduse de Cristinel Dâdăl și Mihai Mălaimare. Interviurile au adus în lumină biografiile personajelor dintr-un spectacol non verbal care încă nu a avut premiera. Ceea ce a supraviețuit din aceste biografii, s-a regăsit aici.

 Spectacolul se va difuza exclusiv online, iar pentru a primi linkul pentru vizionare, vă rugăm să trimiteți biletul achiziționat pe adresa de e-mail office@masca.ro. Linkul se poate accesa începând cu ora 19:00 (ora de începere a spectacolului) și va rămâne activ până la ora 21:00.


Biletele se pot cumpara de pe platforma Mystage.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s