SUSPENDARE ACTIVITATE PÂNĂ LA DATA DE 31 MARTIE


       Ca urmare a măsurilor de prevenție adoptate de autoritățile locale pentru evitarea răspândirii noului coronavirus (SARS-COV2) la nivelul Municipiului Bucuresti, activitatea Teatrului Masca se suspendă  până la data de 31 martie 2020.

Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne revedem curând în sala de spectacole!

Până atunci, vă sfătuim să urmați recomandările autorităților naționale cu responsabilitate în prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor (recomandările emise de Ministerul Sănătății pot fi consultate aici) și să luați în considerare doar informațiile verificate prin surse oficiale – platforma online COVID-19 Știri Oficiale –  aici

Vă reamintim faptul că pentru informații privind prevenirea și combaterea COVID-19, autoritățile au operaționalizat linia TELVERDE – 0800 800 358, care funcționează zilnic, între orele 08:00 – 23:00. Această linie telefonică este strict pentru informarea cetățenilor și nu este un număr de urgență. În cazul în care există suspiciuni asupra unor persoane care ar fi putut contacta virusul, aceste situații trebuie anunțate la numărul unic de urgență 112.

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s