#FESTIVLOG


 

Festivalul International de Statui Vivante nu a fost niciodată cu adevărat al nostru. A fost al tuturor celor care au luat parte și s-au bucurat de el, simțind la plecare că nimic nu se pierde și totul se câștigă.

Pentru că, la sfârșitul zilei, TU esti cel mai important element din această ecuație, ne-am propus ca la ediția 2019 să ne oferim șansă să privim acest eveniment prin ochii tăi, și să oferim și altora posibilitatea să facă acest lucru.

#FESTIVLOG

Dacă ai între 12 și 16 ani și esti vlogger te invităm să faci parte din campania #FESTIVLOG.

De ce tu? Pentru că ești adolescent, ai entuziasm, energie, dar și sinceritate. Pentru că ești la vârsta la care încă descoperi lumea, fără să te lași mințit de ea. Pentru că mulți cred despre tine că nu mergi la teatru, deși tu ești cel mai bun spectator de teatru: dacă îți place, rămâi și aplauzi. Dacă nu, pleci! Tu știi cum va arată lumea de mâine, iar noi vrem să ne ajuți să o vedem începând de azi!

Îți oferim șansa de a face episoade și transmisii live din mijlocul celor 46 de statui vivante prezente în anul acesta la festival. Vei avea acces la corturile actorilor, astfel că vei putea să le arăți abonaților tăi cum se transformă un actor, prin machiaj și costum, într-un personaj de #livingstatue. Vei avea ocazia să iei un interviu, pentru canalul tău, unora dintre artițtii invitați din Spania, Anglia, Portugalia, Serbia, Olanda, Germania, Austria sau SUA. Vei avea exclusivitate pentru a acoperi câteva dintre momentele din spatele reflectoarelor și îți garantăm ca ceea ce se petrece în antecamera spectacolului nu este cu nimic mai prejos decât ceea ce se va întâmpla pe scenă.

Și dacă tot am început cu hotărârea că TU ești cel mai important, ce ai spune de un episod în care tu ești machiat, costumat, și transformat în statuie vivantă?

Dacă dorești să te înscrii în această campanie, dă-ne un like pe Pagina de Facebook și trimite-ne un mail pe cristinel.dadal@masca.ro în care te rugăm să ne spui numele tău complet, vârsta, și datele de contact.

Ah, #sanuuitam. Spune-ne în mail și măsura pe care o porți la tricou. Ne trebuie. Vei afla de ce 

#mascaunaltfeldeteatru #vlogger #vlogging #vlog #pentrucaputem#share #teatru #fisv2019 #damaideparte #video #young #teenager#adolescent

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s