De 1 și 2 Decembrie la MASCA intrarea este liberă


Poate că cel mai cinstit mod în care putem privi Marea Unire de la 1918 este nu ca pe o realizare de fapt, ci ca pe un angajament, ca pe semnarea unei promisiuni. Poate că atunci, câtiva, purtați și ei de interese despre care istoria va fi dovedit că îi depășeau, au făcut în numele nostru, al tuturor, o promisiune: aceea că dincolo de granițe și pământuri măsurabile, vom încerca să fim români! Să fim împreună!

Poate că acesta este cel mai mare câștig al acelui moment: conștiința faptului că, în virtutea acelui prim pas, avem un cadru înlăuntrul căruia putem lupta și noi, astăzi, după 100 de ani, pentru ideea de român, de România.

Cu ocazia aniversării acelui moment de la 1 Decembrie 1918, vă anunțăm că intrarea la reprezentațiile noastre din 1 și 2 Decembrie, este GRATUITĂ.

Pentru că o sărbătoarea a noastră, a tuturor românilor, trebuie să fie și un act de cultură, aceasta fiind purtătoarea de cuvânt a civilizației. Și pentru că ,,trăim pentru a le da celor de lângă noi ocazia să se bucure de asta” William Shakespeare).

Rezervă-ți locul gratuit la spectacolul VISUL, adaptare de Mihai Mălaimare după „Visul unei nopți de vară”, pentru zilele de 1 și 2 Decembrie, pe dadalflorentina@gmail.com sau la telefon 0733.048.516

 

Accesul publicului este liber, în limita locurilor disponibile.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s