Start concurs!!!


În luna decembrie, luna cadourilor :), Teatrul Masca îsi răsplatește spectatorii pentru  fidelitate și  le  oferă o invitație dublă la spectacolele din acest weekend ( Sâmbătă 9 decembrie,  Duminică 10 decembrie, ora 19.00 – CASA CU NEBUNI).

Scrie numele, într-un comentariu pe blogul nostru, prietenului cu care ai vrea să mergi la spectacolul din acest weekend și poti câștiga  o invitație dublă. Dăm start concursului 🙂

Primii 14 vor câștiga câte o invitație de 2 locuri. Invitațiile vor fi date în ordinea comentariilor (7 invitații la reprezentația de sămbătă , 7 la reprezentația de duminică)

Sărbătorile de iarnă sunt prilej de bucurie. Haideţi să sărbătorim împreună!

concurs_copy_medium_1380622662

 

Reclame

19 comentarii

Din categoria Fără categorie

19 răspunsuri la „Start concurs!!!

 1. Otilia Ciobotariu

  Tiberiu Brătilă

 2. Buna, Otilia! invitatia pentru spectacolul din aceasta seara o vei gasi la casa de bilete a teatrului ( Bd Uverturii nr 14 -Militari)

 3. Lavinia Chelus

  Alina Angheluta

 4. Raluca oprea

  Crina Stanca

 5. Buna, Lavinia. Invitatia ta, pt spectacolul din aceasta seara, o vei gasi la casa de bilete a teatrului ( Bd Uverturii nr 14 Militari).

 6. Buna, Raluca! Invitatia pt spectacolul din aceasta seara, de la ora 19.00 o vei gasi la casa de bilete a teatrului ( Bd Uverturii nr 14-Militari)

 7. Flore Daniel

  Tufis Andreea Cristina

 8. Buna, Daniel!Invitatia pt spectacolul din acesta seara de la ora 19.00 o vei gasi la casa de bilete a teatrului

 9. Marinache Oana

  Andreea Tabaras

 10. Buna,Oana! Invitatia pentru spectacolul din aceasta seara de la ora 19.00 o vei gasi la casa de bilete a teatrului ( Bd Uverturii nr 14-Militari)

 11. Dan Lavinia

  Ciprian

 12. Felicitari! Invitatia pentru spectacolul din aceasta seara de la ora 19.00 o vei gasi la casa de bilete a teatrului ( Bd Uverturii nr 14-militari)

 13. Elena Isabela eliza

  Elena Isabela Eliza si Istrate Radu Georgian

 14. Felicitari, Elena! Invitatia pt spectacolul de deseara, ora 19.00 o vei gasi la casa de bilete a teatrului ( Bd Uverturii nr 14, Militari)

 15. FELICITARII, Otilia Ciobotariu, Lavinia Chelus , Raluca Oprea ,Flore Daniel, Marinache Oana,Dan Lavinia, Elena Isabela Eliza! Invitatia de 2 locuri pentru spectacolul CASA CU NEBUNI din aceasta seara de la ora 19.00 o veti gasi la casa de bilete a teatrului.

 16. Brasoveanu Laura

  Brasoveanu Razvan

 17. Felicitari! Ai castigat o invitatie de 2 locuri pentru spectacolul CASA CU NEBUNI de duminica 10 decembrie, ora 19.00.Invitatia o vei gasi la casa de bilete a teatrului.

 18. Array

  Hanga Vasile

 19. Felicitari! Ai castigat o invitatie de 2 locuri pentru spectacolul CASA CU NEBUNI de duminica 10 decembrie, ora 19.00.Invitatia o vei gasi la casa de bilete a teatrului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s