Ultima calatorie!


Călătorul vede ceea ce este. Turistul vede ceea ce a venit să vadă.

G. K. Chesterton

De Ziua Mondiala a Turismului, va amintim de ultima calatorie pe care va invitam sa o facem impreuna in aceasta stagiune de exterior! Pentru ca sfarsitul de saptamana care urmeaza este ultimul in care va dam intalnire in parcurile bucurestene.

Si daca tot vor fi ultimele din acest an, cuvantul de ordine al celor doua spectacole pe care le jucam in aceste week-end este #parada!

Sambata, 30 septembrie, va asteptam la PARIZIANCA, in Parcul Drumul Taberei. PARIZIANCA vine tocmai de la Paris cu cățelul ei și întâlnește patru domni galanți și dispuși să o însoțească într-o plimbare la șosea. Aduce cu Ea muzica franțuzească, acordurile inegalabile ale acordeonului dar și veselia boemă a celebrelor cartiere pariziene.

Duminica, 1 octombrie, in Parcul Tei, va fi INVAZIA. Multe, mari, superb colorate, diafane și cu niște priviri imposibil de evitat, Insectele Teatrului Masca vor invada spațiul si va vor invita in lumea lor, o lume supradimensionata in care nimic nu mai este ceea ce pare a fi.

Deocamdata, orele stabilite pentru reprezentatii sunt 18.00 pentru ziua de sambata si 19.00 pentru duminica. va tinem la curent, insa, pentru ca este posibil sa apara modificari impuse de vreme.

Asa ca, in acest week-end, va asteptam la ultima calatorie impreuna din aceasta stagiune de exterior cu 2 spectacole cat doua lumi, fiecare cu farmecul sau.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s