ESENŢA TEATRULUI ESTE ÎNTÂLNIREA, IAR OPŢIUNILE RĂMÂN NELIMITATE


Teatrul de stradă te ține aproape. Teatrul într-un spațiu neconvețional realizează o energie comună actor-spectator, spectatorul fiind mai aproape de actor.  Spectacolele de teatru susținute în aer liber  transformă mediului urban, oferindu-i vizibilitate, prin marile mase de oameni pe care le pune în mişcare, dar şi educând categorii diferite de public. Dezvăluie noi moduri de a trăi, imbogățește spațiul în care apare, facând trecătorii să fie mai conștienți de acesta. Chiar dacă, din păcate, este aproape complet ignorat de critica de specialitate românească, teatrul de stradă se bucură de o mare popularitate şi beneficiază de o puternică dezvoltare, venind mereu în întâmpinarea spectatorilor, îndemnându-i să iasă în stradă şi să participe activ la actul artistic.

ESENŢA TEATRULUI ESTE ÎNTÂLNIREA, IAR OPŢIUNILE RĂMÂN NELIMITATE (Magda Stănculescu – TEATRUL ÎN SPAŢIUL URBAN. Tendinţele spectacolului dramatic la  începutul unui nou secol)
Reclame

Un comentariu

Din categoria Fără categorie

Un răspuns la „ESENŢA TEATRULUI ESTE ÎNTÂLNIREA, IAR OPŢIUNILE RĂMÂN NELIMITATE

  1. Teatrul este o arta care nu mai este atat de apreciata ca in trecut, dar cu toate astea, ma bucur ca mai exista astfel de spectacole.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s