NASTASIA în zece pași


Dacă te pasionează teatrul, te invit să faci zece pași esențiali pentru a te întâlni cu NASTASIA și  realitatea mahalalei bucureștene – dură, mizeră, tragică și pasională în același timp.

 1.  Te plimbi într-o frumoasă zi de primăvară pe bulevardul Uverturii, până la numărul 14. Acolo, dacă nu  ai aflat deja, găseşti Teatrul Masca.
 2.  Chiar la intrare poți cumpăra un bilet (sau mai multe, după plac) la spectacolul NASTASIA.
 3. Dacă timpul nu-ți permite sau vremea-i prea urâtă, poți intra pe site-ul nostru – www.masca.ro – să îți iei biletul ONLINE. Așa beneficiezi și de reducere 🙂
 4. Spectacolul pe care îl vei vedea este inspirat din scrierile lui G.M. Zamfirescu sau scriitorul periferiei românești,cum a mai fost numit.  Una dintre sursele de inspirație, piesa Domnișoara Nastasia, a avut prima reprezentație în 1927 și este încă de actualitate prin forța ei de a scoate la iveală fațetele tumultoase ale vieții..
 5. Indiferent de ce poveste de viață ai, cu siguranță o să te regăsești în cel puțin unul dintre personaje.
 6. Și toate aceste personaje – Nastasia, Luca, Vulpașin și ceilalți locuitori din mahala – trăiesc intens iubirile lor și dorințele înăbușite.
 7. Dacă dorești să  vezi o interpretare extraordinara a actorului MIHAI MĂLAIMARE și a trupei de actori tineri VINO să vezi NASTASIA.
 8. Dacă vrei să afli povestea din  Mahalaua veseliei, te așteptăm la Teatrul Masca, locul care devine magic în fiecare seară de reprezentație.
 9. Și dacă ai ajuns până aici înseamnă că mai trebuie să faci un singur pas:
 10. Îndrăznește să fii altfel și ia-ți și prietenii cu tine! Vă așteptăm aici, la TEATRU. Veniți direct în mahalaua Nastasiei, pe 25 și 26 martie.

Reclame

2 comentarii

Din categoria Fără categorie

2 răspunsuri la „NASTASIA în zece pași

 1. De foarte mult timp imi doresc sa ajung macar la unul dintre spectacolele voastre. Pe la Bacau intr-o caravana cand sositi?

 2. Buna, Alexandra. Daca vom primi invitatia de a participa la evenimetele organizate la Bacau vom veni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s