STG pregătită să-şi deschidă porţile


 STG îşi va deschide porţile în luna octombrie. Înscrierea candidaţilor, cu vârsta cuprinsă între 4- 14 ani, se face în perioada: 10-30 septembrie 2016 pe email valymihalache@yahoo.com

Se vor forma două grupe, dedicate copiilor cu vârsta cuprinsa între 4-10 ani și o grupă pentru copii cu vârsta între 10-14 ani, urmărind dezvoltarea creativității, a imaginației, a încrederii însine, precum și cultivarea spiritului de echipă și a capacității de a comunica și a inter-relaționa.

Modulul de curs al ȘCOLI DE TEATRU GESTUAL MASCA pentru copii durează 8 luni (Octombrie 2016 – Iunie 2017 ) , cu un număr de 4 ore/ săptămână repartizate in 2 zile.  Taxa cursurilor de actorie este de 250 RON/ lună.

Dosarul de înscriere va contine:

– copie BI unul dintre parinti;

– copie certificat de nastere copil

– adeverinta medicala – apt fizic/psihic

– datele de contact/ telefonul

În prima parte a cursului învăţăm să ne cunoaştem, să devenim o echipă, facem exerciţii simple de actorie, jocuri specifice (de comunicare, de creativitate, de atenţie, de memorie…)  Tot la început, în primele luni, se fac elemente de mişcare şi expresivitate corporală, dăm importanţă exprimării corecte şi clare a unor mici texte.

Jocurile specifice vârstei lor elimină frica de comunicare, timiditatea, neîncrederea, complexele de inferioritate, modelând caracterul copilului. Învaţă să descopere, să-şi înţeleagă şi să exploreze atât corpul, cât şi emoţiile sau ideile.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s