3 premiere de excepție


 

Seria de premiere din cadrul stagiunii exterioare 2015-2016 care a debutat cu Arca lui Lenin va continua săptămâna aceasta cu alte 3 spectacole: Iedera, We’ll  love Will și A fost odată ca niciodată.

„Teatrul Masca vă invită să asistați la un maraton cultural inedit. Trei noi premiere realizate în tehnica statuii vivante, trei momente artistice care vor purta publicul prin farmecul deosebit al muzicii până în lumea basmelor. Vă așteptăm să ne însoțiti într-o lume aparte, incitantă și atractivă!”, declară Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

Iedera va avea premiera joi, 12 mai, ora 19.00 pe esplanada Cercului Militar Național și va reuni o multitudine de mijloace de expresie: mers pe catalige, mânuire marionete, percuție de înaltă performanță, dans, mânuire baloane uriașe de săpun. Muzica tiroleză, polca și valsul vor înveseli spectatorii și vor transforma spectacolul într-un moment interactiv.

We’ ll love Will va avea premiera vineri, 13 mai, ora 19,00 în Parcul Crângași și va aduce în fața publicului spectator o selecție de sonete ale lui Shakespeare. Studenții Facultății de Arte a Universității Hyperion din București iși propun să arate spectatorilor capacitățile profesionale ale tinerilor actori, rostirea impecabilă, dezvoltarea unor caractere puternice dar și sumedeniile de mijloace de expresie pe care aceștia le-au dobândit de-a lungul anilor de studiu.

A fost odată ca niciodată, cea de-a treia premieră ce va fi jucată în Parcul Cișmigiu sâmbătă, 14 mai, ora 19.00 este un periplu senzațional în lumea basmelor nemuritoare realizate în tehnica living statues. „Decorul și costumele sugerează o lume a jucăriilor de lemn, tehnica excepțională a actorilor fascinează, miracolul intrării în basm este instantaneu. A fost odată ca niciodată, un spectacol nemuritor ca și basmele pe care vi le propune!” – Mihai Mălaimare, fondatorul Teatrului Masca.

FNT_8979FNT_9079

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s