Trebuie doar să vrei să-i primești pe ei… Actorii


 

Teatrul Masca este singura instituție de profil din Capitală care își desfășoară, din anul 1990, întreaga stagiune de vară în aer liber. Iar experiența montărilor în parcuri, spații neconvenționale sau pur și simplu pe stradă este una de neuitat.
 
Spectatorul   se   simte   flatat   pentru   că   teatrul   a venit la el, îl salută, îi strânge mâna și îi oferă garanția că există numai datorită lui și pe de altă parte, a face parte dintr-o distribuție a unui spectacol care se joacă în aer liber este o experiență de neegalat. A vedea că publicul, în orele de relaxare, se oprește preț de câteva clipe și te urmărește este cel mai de preț compliment făcut unui  actor.   Dincolo   de   simbolistica   actului   artistic   în   stradă, spectacolele de la Masca aduc culoare, tinerețe, vitalitate și bucurie.
 
Ca în fiecare an, în luna Mai, deschidem stagiunea de exterior. Noua stagiune va fi deschisă cu o premieră INEDITĂ. Un spectacol despre statuile proletcultistedespre lumea comunismului în perioada stalinistă, o lume recreată pe scenă din imaginile unor statui celebre care au făcut gloria proletcultismului, filozofia culturală și morală a acelor vremi.
 ,, ARCA LUI LENIN,,  premiera Luni, 2 Mai, ora 19.30 în parcul Herăstrău, intrarea dinspre Piața Charles De Gaulle
 
Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s