Weekend prelungit


Sfântul Andrei și Ziua Naţională a României, care se sărbătoresc anual în 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, sunt zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, după cum stabilește Codul Muncii. Astfel, în acest weekend prelungit merge la fix un spectacol fain de teatru. Pentru iubitorii de teatru, weekend-ul începe încă de Vineri seară și se va încheia Marți seară. Cuprinzând spectacole de succes,  oferta pentru acest sfârşit de săptămână este una foarte variată.

Astfel, pentru seara de Vineri 27 noiembrie,ora 19.00 PARAPANGHELOS, spectacol cabaret după V Alecsandri, diversitate, culoare, ritm, umor. Textele, cântecele și dansurile se armonizează  într-un tot unitar, luminile și costumele împlinesc starea de bine pe care ți-o oferă  spectacolul, iar performanța actoricească reală, cu treceri rapide de la un personaj la altul, cu mijloace de expresie diverse, provoacă satisfacția de a fi fost martorul unui act autentic de creație.

Sâmbătă 28 noiembrie, ora 19.00 vă invităm să vedeți una dintre  cele mai vesele comedii ale lui MOLIÈRE  unul dintre maeștrii satirei comice VICLENIILE LUI SCAPINO.

Duminică,  29 noiembrie , de la ora 19.00 CĂSĂTORIA. Decorurile și costumele rusești, dinamica spectacolului, jocul remarcabil al actorilor și replicile de un umor fabulos vor însoți spectatorii în lumea surprinzătoare a marelui autor rus.Un spectacol cu momente de comedie de înaltă clasă.

Pentru ziua de  Luni 30 noiembrie iubitorii de teatru pot opta pentru două spectacole. Astfel, de la ora 15.00 vă invităm  la PARAPANGHELOS. O interpretare moderna a “Canticelor comice” de Vasile Alecsandri.  Actorii reușesc, fără stângăcie, să captiveze publicul prin dans și cântec, replică și joc.  De la ora 19.00, tot luni, COMEDIANTII. Spectacolul, pus în scenă  de Michele  Modesto Casarin, este ingenios, inventiv, cu un ritm irezistibil, cu un simţ remarcabil al detaliului şi spune cu haz şi vitalitate povestea de debut în teatru a doi mari actori ai secolului XVI, Isabella Canali şi Francesco Andreini.

Marți 1 decembrie, ora 19.00 sărbătorește Ziua Națională printr-un spectacol special FIOR D’ AMOR ÎN BUCUREȘCI. O poveste romantică de dragoste pe muzica Bucureștilor de odinioară ce readuce în atenția publicului Micul Paris ce palpita de viață și frenezie în anii dintre cele două războaie mondiale.

Nu ratați, vă spunem din propria experiență că o să rânjiți cu gura până la urechi 🙂

Nu ști ce să faci în acest weekend prelungit ? Intră pe http://www.masca.ro și alege unul dintre cele șase spectacole  diferite ca stil care te vor încărca de energie. Profită ACUM  de reducerea prețului la biletele cumpărate ONLINE. Rezervări se pot face la numerele de telefon : 0733.048.524 /021.430.50.55

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s