La mulți ani, Anamaria Pislaru!


Actrița Anamaria Pislaru, pe care o puteți admira în spectacolele Teatrului Masca își aniversează astăzi ziua de naștere.

LA MULȚI ANI!

Actrița își va petrece ziua de naștere pe scenă. Cei ce vor să-i ureze La Mulți ani o pot vedea în această seară de la ora 20.00 în spectacolul PIERROT LUNATECUL ce se va juca în cadrul Festivalului Bucureștii lui Caragiale, Centrul istoric

Anamaria Pislaru provine dintr-o familie care a trăit din teatru și în teatru. Tatăl ei , Dumitru Pislaru a fost actor și director la teatrul din Brăila și Galati timp de 20 de ani. Mama ei, Cecilia Pislaru a fost regizor tehnic, timp de peste 20 de ani la teatrul muzical din Galați și la teatrul dramatic Maria Filloti Brăila.

Prin urmare a absolvit instituția de teatru din Târgu Mureș în 1984 după care a fost angajata teatrului din Brăila pana în 1990 când  a venit , prin concurs, la nou înființatul teatru Masca din București.

Din 1990, august  și până în prezent este angajata acestui teatru, jucând sub îndrumarea regizorului  Mihai Mălaimare peste 20 de roluri. A colaborat în acești ani și cu alși regizori cum ar fi Serghei Tudor, Răzvan Diaconu, Ioana Macarie, Michele Modesto Casarin și echipa lui de la Veneția.

A învățat, exersat și practicat multe mijloace de expresie , a dezvoltat la inițiativa Domnului Mălaimare încă din 1992 o relație de lucru pe teme sociale, în case de copii, cu grupuri țintă din zone defavorabile.Astfel a început să se  documenteze și să se  specializez în educația prin teatru, parcurs pe care   l-a continuat sub îndrumarea  regizoarei Mihaela Săsăman cu care a realizat numeroase proiecte pe teme ce preveneau violenta domestică, a violenței în școli a consumului de droguri. etc. Implicarea actiței în aceste activităși au ajutat-o să-și  dezvolte capacitatea de a preda, de-a îndruma, de-a dărui celor mai tineri câte ceva din experiența ei.

Începand cu spectacolul Acul cumetrei Gurton a experimentat un tărâm nou pentru ea ,asistenta de regie.

_MG_4301 14705036556_b39cb02503_o _MG_5968 _MG_2858 _MG_2666 16101607510_8cdd5964e6_z flecarelile anamaria

Anamaria Pislaru - A murit moartea, mai! 1992

Anamaria Pislaru – A murit moartea, mai! 1992

parada06 paslari anamaria negutatoarea-anamaria EVENT 118 Pierrot lunatecul 4

Anamaria Pislaru - Gemenii, 2014

Anamaria Pislaru – Gemenii, 2014

28 febr-evenimente 407 anamaria pislaru

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s