La sfârșit de stagiune


Teatrul Masca se apropie de închiderea stagiunii 2014-2015.  Un nou sfârşit de stagiune (ciudat cum, în lumea aceasta alb-negru, și un început poate fi, din când în când, nou) vine să închidă cercul unui un an teatral plin pentru Teatrul Masca

           În ciuda perioadei  pe care o traversăm, cea care duce la diminuarea standardelor vieţii de zi cu zi, noi am încercat să suplinim acest lucru păstrând la un nivel înalt standardele valorice ale propunerilor culturale pe care le-am făcut. De-a lungul acestei stagiuni, o stagiune aniversară ce a marcat împlinirea a 25 de anii de la înființare, am încercat și sperăm că am și reușit pe parcursul întregii stagiuni să vă oferim vouă, publicului, momente de calitate alături de prieteni și familie. Ne-ați răsplătit cu căldura cu care ne-ați vizitat în sală sau ne-ați primit atunci când am venit la dumneavoastră în cartier și ne-ați oferit prin aplauze motivația de a merge mai departe.

           Numărul deplasărilor a crescut în această stagiune, iar spectacolele noastre au fost prezentate în cadrul unor importante festivaluri de teatru din țară și străinătate.

           În această stagiune 2014-2015 Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul “Meritul Cultural” în grad de Ofițer, Categoria D – “Arta spectacolului” Teatrului Masca, cu ocazia sărbătoririi a 25 de ani de la înființare. “În semn de înaltă apreciere pentru dăruirea și talentul puse în slujba artei dramatice, impunându-se atât în țară, cât și în străinătate drept un veritabil ambasador al culturii românești”.

           La final de stagiune vom participa cu spectacolul ,, INTRUSA,, la Festivalul ”Novi Tvrđava Teatar Festival ” in Novi Sad, Cortanovici, Serbia.

_MG_6638

_MG_3966

_MG_5968

_MG_2810

15064911300_850fa6e144_z

12307606365_f38cb90a48_h

max si aurel

14035800073_aea334224a_o

Romeo si julieta - MM + R  J

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s