Live streaming de la FISV 2015 pe site-ul Masca


FESTIVALUL INTERNAȚIONAL DE STATUI VIVANTE, ediția a V-a are loc în perioada 30 mai – 1 iunie, în  Parcul Crângași.

Sâmbătă 30 mai, începând cu ora 17.00 vă invităm să  urmăriți  LIVE  deschiderea celei de-a V-a ediții a FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL DE STATUI VIVANTE. Spectacolele vor putea fi urmărite în direct, prin live streaming, pe pagina special creată pentru aceste transmisii  http://teatrulmasca.live2web.ro.

Timp de 3 zile ( 30 mai – 1 iunie) pe www.masca.ro  veţi putea urmări online, în timp real, zeci de spectacole prezentate în cadrul Festivalului Internațional de Statui Vivante. Întregul program al acestor transmisii  va fi afișat  aici.

Template afise

Publicul va putea admira, alege și aprecia căci va avea de unde, dar mai ales va putea vibra alături de poveștile fascinante, tulburătoare adesea ale statuilor unei ediții pe care o dorim mai presus de toate cele anterioare. În perioada 30 mai-1 iunie, celebrul bulevard barcelonez La Rambla, cunoscut mai ales pentru statuile sale vivante, se mută în București, în Cartierul Crângași!

Invitații acesteti ediții sunt: Antonio Gomes Dos Santos –Portugalia; Ashton Ka- Bulgaria ; Henricus Antonius Jans și Hendricus Van Dam-Olanda; Carlos Marques Ferreira – Portugalia; Artur Gulko și Andrii Kyrylchuk – Ukraina; Helena Reis Correia Leite și Samuel Buton- Portugalia ; Loek Meijer și Christian Dol–Olanda; Katarina Schmidt Ferreira și Luis Almeida da Fonseca-Portugalia ; Afke Westdjik Catharina Rook -Olanda.

Teatrul Masca va prezenta, în premieră, peste 20 de statui și grupuri statuare care vă vor duce într-o lume a poveştilor, care mai de care mai frumoase, a clinchetelor de glasuri venite parcă dintr-o lume paralelă, a bucuriei de a fi, pentru câteva clipe sau minute în atenţia voastră şi a lumii întregi.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s