Pe 5 februarie inaugurăm CAFE-TEATRU MASCA


Cafe-teatru Masca
Odată cu premiera spectacolului PARAPANGHELOS.  va avea loc și inaugurarea unui nou design al Sălii Lecoq, transformată acum în CAFÉ-TEATRU MASCA. Am simțit că se impunea o ambianță specială pentru ca voi, publicul nostru, să vă bucurați de noua premieră.  Am creat un spațiu care arată superb, spectatorii vor sta confortabil, câte doi, la o măsuța delicată, vor primi câte o băutură răcoritoare inclusă în prețul biletului și vor putea vedea și auzi în cele mai bune condiții cabaretul nostru.
 _MG_3913
 
Cabaret
De ce am făcut asta? Pentru că am dorit să fiși martorii unui adevărat spectacol de cabaret, despre care noi spunem că nu este divertisment, ci doar o altă formă de teatru. Textele, cântecele și dansurile se armonizează  într-un tot unitar, luminile și costumele împlinesc starea de bine pe care ți-o oferă  spectacolul, iar performanța actoricească reală, cu treceri rapide de la un personaj la altul, cu mijloace de expresie diverse, provoacă  satisfacția de a fi fost martorul unui act autentic de creație.
 
 “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri
Un cabaret după “Cânticelele comice” ale lui Vasile Alecsandri pare o soluție firească, tocmai pentru că acest gen îmbină cel mai bine și mai comod emoția, replica acidă și umorul. Pe de altă parte, “Cânticelele comice” beneficiază  astăzi, la început de veac XXI, de zâmbetul cu totul special al unui public care descoperă, nu fără tristețe civică, teribila contemporaneitate a acestor texte, semn că în lumea moravurilor politice cel puțin, trecerea timpului nu face decât să confirme și să adâncească peiorativul apelativ de dâmbovițean.
 
PARAPANGHELOS?
Parapanghelos înseamnă “adio” și era strigătul cu care își încheiau evoluția păpușarii ambulanți pe vreme lui Alecsandri. Astăzi, actorii de la Masca au ambiția de a traduce parapanghelosul lor prin ” bine v-am găsit”. 
afis parapanghelos
Preț bilet 20 lei. Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete sau online  de aici.

Un comentariu

Din categoria Fără categorie

Un răspuns la „Pe 5 februarie inaugurăm CAFE-TEATRU MASCA

  1. Pingback: Teatru si cafea | Dana Ungureanu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s