ATENȚIE ! Idei de cadouri pentru Mos Nicolae. Si un mic concurs!


Ești în pană de idei ? Mai sunt câteva ore și nu ai nicio idee de cadou  de Moș Nicolae?  Te ajutăm noi 🙂 Te invitam Vineri  5 decembrie, ora 19.00 la  VICLENIILE LUI SCAPINO sau Sambata 6 decembrie, ora 19.00, la COMEDIA ERORILOR.

Tot ceea ce trebuie să faci pentru a avea șansa de a câștiga premiul pus în joc, constând într-o invitație valabilă pentru două persoane la unul dintre spectacole este să ne faci o urare de Mos Nicolae.

Concursul râmâne deschis până astăzi la ora 16.00, când vom afla câștigătorii. Primii 10 vor câștiga câte o invitație de 2 locuri. Invitatiile vor fi date in oridnea comentariilor, 5 invitatii la VICLENIILE LUI SCAPINO, 5 la COMEDIA ERORILOR.

Raspunsurile le așteptăm pe blogul nostru NU pe wall -ul paginii noastre de facebook !

Baftă tuturor!

concurs_copy_medium_1380622662

Reclame

39 comentarii

Din categoria Fără categorie

39 de răspunsuri la „ATENȚIE ! Idei de cadouri pentru Mos Nicolae. Si un mic concurs!

 1. Badilita Rodica

  Va doresc o luna decembrie plina de veselie, lumina si culoare! Sper ca mos Nicolae sa vina incarcat de speranta si cadouri pt fiecare dintre voi prietenii Teatrului Masca! Va pup cu drag

 2. Elisabeta Popa

  În ultimii ani, Moş Nicolae a venit la mine cu… dragoste şi speranţă… El ştie că nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele. Sunt norocoasă doar să ştiu că el există şi că îi face pe apropiaţii mei fericiţi. Tu eşti unul dintre ei? L-am trimis aseară pe moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea….

 3. Multumim mult! Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru deseara la Vicleniile lui Scapino. Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra.

 4. Il asteptam deseara sa ne aduca aplauze 🙂 Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru deseara la Vicleniile lui Scapino. Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra.

 5. Elisabeta Popa

  Multumesc mult! 🙂 Confirm participarea! 🙂

 6. Claudiu

  Vă doresc zile însorite, actori sănătoși, spectacole reușite și spectatori voioși!

 7. Badilita Rodica

  Multumesc frumos! Confirm prezenta

 8. Multumim frumos! Claudiu, Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru deseara la Vicleniile lui Scapino. Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra.

 9. Carmen

  Sfantul Nicolae sa va aiba in paza, sa va daruiasca Pace,sanatate,fericire si tot ce va doriti. Carmen

 10. Multumim! Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru deseara la Vicleniile lui Scapino. Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra. Va rog sa ne scrieti numele complet

 11. Ioana

  Mos Nicolae sa va umple cizmulitele de muuulte dulciuri si sa va indeplineasca toate dorintele!Un decembrie plin de zapada si lumina! 🙂

 12. Carmen

  Multumesc! Carmen Grama

 13. Laurentiu

  Va doresc o luna decembrie plina de speranta! De asemnea, sa aveti parte de cat mai multe spectacole frumoase, un public vesel, actori minunati care starnesc hohote de ras prin daruinta si pasiunea lor pentru actorie.
  Sarbatori Fericite!

 14. Multumim 🙂 Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru deseara la Vicleniile lui Scapino. Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra. Va rog sa ne scrieti numele complet

 15. Multumim! Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru deseara la Vicleniile lui Scapino. Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra. Va rog sa ne scrieti numele complet

 16. Multumim! Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru deseara la Vicleniile lui Scapino. Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra. Va rog sa ne scrieti numele complet

 17. Marcel Frunte-Lata

  Mos Nicolae sa va aduca inspiratie, iubire, spectatori multi si destepti, aplauze…

 18. Ioana Dumitru

  Multumeeesc. Confirm prezenta

 19. Iuliana Olteanu

  Fie ca Sfantul Nicolae si restul sarbatorilor de iarna sa gaseasca intreaga echipa a Teatrului cu aceeasi emotie si caldura sufleteasca pe care reusiti de fiecare data sa ne-o transmiteti!

 20. Daescu Andreea

  De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.
  Un weekend frumos plin de cadouri!!

 21. Multumim! Iuliana si Andrea ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru spectacolul de Sambata seara, ora 19.00 COMEDIA ERORILOR . Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra.

 22. Florina Gavrila

  Teatrul meu de suflet (plin cu oameni dragi), imi doresc ca Mosul sa va aduca multa, multa putere si energie pt a ne bucura zilele ca si pana acum! 🙂

 23. Multumim frumos! ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru spectacolul de Sambata seara, ora 19.00 COMEDIA ERORILOR . Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra.

 24. Florina S

  Sa oferiti in continuare un vis frumos, o clipa de uimire si multe zambete pe fetele publicului vostru. Sa fie decembrie in fiecare luna a anului, pentru ca voi si publicul vostru sa construiti povesti minunate la fiecare spectacol.

 25. Laurentiu

  Multumesc! Laurentiu Moruz. Confirm prezenta

 26. Marcel Frunte-Lata

  Mos Nicolae sa va aduca inspiratie, iubire, spectatori multi si destepti, aplauze…Sa ne faceti viata un pic mai frumoasa!

 27. Multumim mult ! Ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru spectacolul de Sambata seara, ora 19.00 COMEDIA ERORILOR . Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra.

 28. Bodo

  Va doresc un Mos Nicolae cu multe dulciuri ,sa va dea energie in timpul spectacolelor! ….

 29. Iuliana Olteanu

  Multumesc, confirm prezenta!

 30. Multumim frumos! ati castigat o invitatie de 2 locuri pentru spectacolul de Sambata seara, ora 19.00 COMEDIA ERORILOR . Va rugam sa confirmati pana la ora 15.00. Invitatia o veti gasi la intrarea in teatru pe numele Dumneavoastra.

 31. Marcel Frunte-Lata

  Multumesc! Confirm prezenta

 32. Florina Gavrila

  Si eu confirm prezenta, maine – 6 decembrie, la Comedia Erorilor. Va multumim pt cadou 🙂

 33. Florina S

  Multumesc, confirm prezenta

 34. Carmen Grama

  Confirm prezenta doar pentru o persoana, pentru astazi 05.12.2014, la Vicleniile lui Scapino. Persoana pe care am invitat-o nu poate sa vina(nu a primit bilet de voie:) ) si nu mai invit pe altcineva ca sa vina. Si cum Dar din Dar se face Rai, daruiti locul ramas unei alte persoane.
  Multumesc!
  Carmen Grama

 35. Bodo

  Multumesc. Bogdan Calugareanu. Confirm prezenta la piesa Comedia Erorilor.

 36. Ok, Va multumim ca ne-ati anuntat

 37. Spectacole frumose ati reprezentat, multe sâmbete ati creeat, toate aplauzele sunt pentru voi, le meriti din plin, vă doresc un Moș Nicolaie minunat!

 38. CONCURS INCHEIAT! Felicitari! Le multumim tuturor celor care au participat si va invitam sa mai luati parte la concursurile noastre!

  Castigatorii invitatie de 2 locuri pentru spectacolul din aceasta seara, ora 19.00- VICLENIILE LUI SCAPINO sunt: Badilita Rodica, Elisabeta Popa, Laurentiu Moruz,Carmen Grama si Ioana Dumitru.

  Castigatorii invitatiei de 2 locuri pentru spectacolul de sambata 6 decembrie, ora 19.00 Comedia Erorilor sunt: Bogdan Calugareanu., Florina Surdulescu, Florina Gavrila, Marcel Frunte-Lata si Iuliana Olteanu, Invitatiile le veti gasi la intrarea in sala pe numele dumneavoastra

  Multumim si celorlalti participanti la concurs dar din pacate nu au confirmat participarea la aceste spectacole iar invitatiile lor au fost redistribuite..

 39. Multumim frumos pentru urari . din pacate concursul s-a incheiat. Mai avem de oferit o invitatie de 1 loc pentru spectacolul de deseara. Loc la care a renuntat d.na Grama .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s