La 160 de ani de Cismigiu, vă oferim 128 de locuri gratuite.


Fiecare mare oraş are un loc anume care îi dă personalitate. Un asemenea loc este GRĂDINA CISMIGIU, inaugurată în 1854. Cişmigiul a împlinit anul acesta 160 de ani, fiind astfel cel mai vechi parc din Bucureşti.
Farmecul Grădinii emblematice pentru Capitala țării i-a cucerit și pe actorii de la Masca. Talentul lor s-a amestecat cu acest farmec, în creuzetul artei teatrale, și  a rezultat Proiectul UN PARC, UN ORAȘ, UN SPIRIT. Acest proiect urma să ofere bucureștenilor manifestari culturale în Cismigiu, propunând cetățenilor capitalei să fie prezenți la o aniversare a orașului în care trăiesc.
Din păcate proiectul nu s-a putut materializa, anul electoral fiind mult mai important, iar Cișmgiul a rămas să își amâne sărbătoarea peste alți mulți ani.
Noi, cei de la Masca, am decis că acest spațiu emblematic pentru istoria Bucureștilor merită măcar un semn/un gest la acest sfârșit de an.
Așa că SÂMBĂTĂ 29 NOIEMBRIE, de la ora 19.00 vă oferim gratuit intrarea la „PARCUL” (ultima reprezentație din acest an), spectacol care povestește istoria Cismigiului.
Cei ce doresc să se bucure alături de noi sunt rugați să facă rezervări la nr. de telefon: 0733.048.524/021.430.50.55 sau pe mail florentinananau@yahoo.com
Accesul în sala de spectacol se va face pe bază de invitaţii, care se găsesc, în limita locurilor disponibile, la Casa de Bilete a Teatrului Masca.
Cei care și-au achiziționat deja bilete își vor primi banii înapoi și vor  primi în schimb o invitație de două locuri.
10240969294_1190affbab_h
parcul
Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s