Cele mai bune comedii ale momentului


În aceasta saptamana la Teatrul Masca puteti vedea două dintre cele mai bune comedii ale momentului și un muzical după un text din Teatrul Renaşterii Engleze.

Biletele se pot achizționa ONLINE  de pe site-ul. Prețul biletelor cumpărate  online este REDUS.

Joi 13 noiembrie, ora 19.00

VICLENIILE LUI SCAPINO

Un spectacol ca un foc de artificii, cu volute de inepuizabilă fantezie, aşa cum nici nu ajunge să se stingă un buchet de stele colorate şi un altul explodează în alte şi alte neaşteptate forme strălucitoare. De la zâmbet la hohot de râs, de la hohotul irepresibil la zâmbetul aproape tandru.

max si aurel

 Vineri 14 noiembrie ora ,  19.00

FLECĂRELILE FEMEILOR

”În cel mai frumos oraș, Veneția, se bârfește fără milă despre toți și despre toate și doar iubirea mai poate spera să învingă Bârfa! Cecchina, care este pa cale să se mărite cu Beppo, se trezește în vârtejul unui adevărat complot iscat de bârfitoarele de profesie ale orașului (Catte, Sgualda, Anzoletta), ca întotdeauna rudele cele mai apropiate. Va izbuti fata să-și apere iubirea, să treacă peste toate și să-și strângă în brațe iubitul? O cavalcadă de vorbe, de situații, prilejuri pentru un râs sănătos și reconfortant.”

10241459665_c77bfa28e6_z

Sâmbătă 15 noiembrie, ora  19.00

VICLENIILE LUI SCAPINO

Povestea pusă în scenă este cea cunoscută, a doi fii (Leandre şi Octave) care îşi iau soţii (pe Zerbinetta şi pe Hyacinta) fără aprobarea taţilor (Geronte şi Argante) şi a unei slugi viclene (Scapino) care încearcă să descurce lucrurile, însă nu fără a trage foloase de pe urma tuturor. Conflictele izbucnesc între cele două familii, au loc lupte, uneori chiar la propriu, se apelează la înşelăciuni şi înscenări, dar finalul este unul fericit pentru toţi. 

15236248546_8cba2cf0f2_z

Duminică 16 noiembrie, ora  19.00

ACUL CUMETREI GURTON

Mihai Malaimare realizeaza un muzical modern ce degaja o ironie de cea mai buna factura, cu un limbaj scenic direct, axat pe actor, îmbinând perfect emotia cu profesionalismul desavârsit. 

acul grup 2

Reclame

3 comentarii

Din categoria Fără categorie

3 răspunsuri la „Cele mai bune comedii ale momentului

  1. stefan rancioaga

    Bună ziua! Mulţumim pentru activitatea depusă! Spuneţi-mi, vă rog, „Vicleniile lui Scapino” se joacă şi joi, 13 nov., sau doar sâmbătă, 15 nov.? La rezervarea biletelor online nu apare spectacol şi în 13 nov. O săptămână minunată! Ştefan Râncioagă

  2. Ştef

    Mulţumim pentru activitatea depusă! Spuneţi-mi, vă rog, „Vicleniile lui Scapino” se joacă şi joi, 13 nov., sau doar sâmbătă, 15 nov.? La rezervarea biletelor online nu apare spectacol şi în 13 nov.

    Ştef.

  3. Buna seara si multumiri! Spectacolul de joi se joaca pentru studenti, la cererea acestora. Noi l-am trecut in program din acest motiv, dar sala este deja vanduta. Asa ca bilete se pot cumpara doar pentru sambata. Sper ca mai sunt. O seara buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s