Înscriere Workshop – de construcție a măștilor Commediei dell’Arte


Commedia dell’Arte sau „all’improvviso” sau „all’italiana” este prima manifestare a teatrului aşa cum îl percepem noi azi, un teatru care s-a născut all’improvviso (pe neaşteptate), fără un trecut, fără un statut şi fără o perspectivă şi totuşi extrem de viu, de spontan, de real. Aceasta este tema celei de-a X-a ediții a FESTIVALULUI  MĂȘTI EUROPENE La … MASCA. Unul dintre invitații speciali ai acestei ediții este Stefano Perocco de Meduna unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sculptori și creatori de măști de commedia dell ‘Arte din Italia.

În cadrul Festivalului Stefano Perocco de Meduna va susține un workshop ce va avea ca temă ,,CONSTRUCTIA DE MASCĂ PENTRU COMMEDIA DELL’ ARTE”. Worksop-ul va avea loc  Vineri 7 noiembrie si Duminica 9 noiembrie între orele  10.00-15.00. 

Inscrierele se fac  până Joi 6 Noiembrie, ora 14.00 pe adresa de email florentinananau@yahoo.com. Taxa de inscriere este de 5 lei.

Stefano Perocco de Meduna

Sculptor și creator  de măști, intră în lumea măștilor în 1977 și de atunci începe o cercetare proprie ce are ca rezultat expunerea creațiilor sale și la predarea în principalele școli de Tearu, Universități și Instituții Culturale din întreaga Europă și din lume.
Realizează măști pentru mulți actori și companii de teatru, realizează și construiește scenografii și mașinării teatrale. A colaborat cu teatrul Leo condus de Leo de Berardinis, compania dell’Improvviso condusă de Luca Franceschi, le Theatre de l’Eveil, condus de Guy Pion, le Theatre du Centaure condus de Camille et Manolo, compania Faux Magnifico condusă de Toni Cafiero, compania Veneziainscena condusă de Adriano Iurissevich, compania Pantakin din Venezia, condusa de Michele Modesto Casarin, scoala Kikios condusa de Giovanni Fusetti si Academie des Artes du Spectacle condusa de Carlo Boso.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s