Weekendul începe de JOI :) în FNT


Joi 30 octombrie, ora 20.00 

ACTORUL, în cadrul FNT, secțiunea Maeștri

Spectacolul de acum, în care textul lui Mircea Dinescu își păstrează spre surprinderea tuturor actualitatea, aduce însă ceva nou. În locul unei simple benzi de magnetofon, muzica este cântată live de artistul Mircea Tiberian.

 actorul

Vineri 31 octombrie, ora 19.00

VICLENIILE LUI SCAPINO

Un spectacol ca un foc de artificii, cu volute de inepuizabilă fantezie, aşa cum nici nu ajunge să se stingă un buchet de stele colorate şi un altul explodează în alte şi alte neaşteptate forme strălucitoare. De la zâmbet la hohot de râs, de la hohotul irepresibil la zâmbetul aproape tandru.

15228594766_f753d92fa9_z

Sâmbătă 1 Noiembrie, ora 19.00 

SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI

Slugă la doi stăpâni într-o viziune originală şi neaşteptată, transpune toată acţiunea în epoca flower-power, rămânând însă aproape de piesa lui Goldoni. Păstrează caracterele, dar le îmbracă în datele altor vremuri, iar costumele în linie modernă semnate de Sanda Mitache reuşesc să păstreze prin sugestie, culoare şi accesorii datele commediei dell’arte. Este destul de riscant jocul cromatic prin care se face distincţie între generaţii (bătrânii costumaţi de epocă şi cu masca specifică, iar tinerii în jeanşi şi haine din piele, purtând inscripţia „make love not war“), imagistic însă reuşeşte să susţină concepţia regizorală, alimentând spectacolul cu un ridicol proiectat unor personaje sau situaţii.

sluga 0

Duminică 2 Noiembrie, ora 19.00

NEGUTATOAREA DIN VENETIA

Poetica nemuritoare a lui Shakespeare și mecanismele inconfundabile din Commedia dell Arte – costumele, măștile, jocurile bazate pe confuzii de limbaj și situație, fascinantele lazzi, ritmul – oferă șansa unei interpretări cu totul noi. NEGUȚĂTOAREA DIN VENEŢIA reprezintă o poveste inedită despre inteligența și viclenia feminină și despre cum acestea pot ieși învingătoare într-o lume de bărbați.

Biletele le puteţi rezerva direct la casa de bilete 021.430.50.55 sau 0733.048.524 . Biletele pot fi achizitionate si ONLINE

PS! Prețul biletelor  achiziționate ONLINE  este redus

12293471725_831bff24db

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s