STG – își redeschide porțile :)


Teatrul Masca organizează, în cadrul proiectului “Școala de Teatru Gestual Masca – STGM” cursuri de teatru pentru copii, tineri și viitori profesionisti.

Proiectul dispune de un corp profesoral cu experiență în pedagogia teatrală, ales dintre actorii de vârf ai teatrului, precum și de colaborarea, în cadrul unor workshop-uri și sesiuni de pregătire, unora dintre cei mai de seamă profesioniști ai domeniului din întreaga lume.

Cursurile vor fi oraganizate în 2 sectiuni:

Sectiunea “Copii” are două grupe, dedicate copiilor mici (cu vârsta între 4-10 ani) și copiilor cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani, urmărind dezvoltarea creativității, a imaginației, a încrederii în sine, precum și cultivarea spiritului de echipă și a capacității de a comunica și a inter-relaționa.
Perioada de inscriere – 15 septembrie – 1 octombrie. Pret 200 lei/ lună

Cursurile durează 8 luni (noiembrie 2014 – iunie 2015) și se vor încheia cu realizarea unui spectacol în tehnica statuilor vivante.

Documente necesare: certificat medical eliberat de medicul de familie (cu mentiunea “apt pentru efort fizic sustinut”), copie C.I. (al unuia dintre parinti). Admiterea se va face pe baza unui interviu la care vor participa copiii, insotiti de parinti;

-Secțiunea Tineri

I Grupa “Amatori”

Dedicată tinerilor cu vârsta între 16-25 ani care doresc să cunoască mai in detaliu munca unui actor, să se redescopere prin intermediul jocului teatral, experiența pe care urmează să o trăiască putând fi un prim pas în pregătirea pentru abordarea meseriei de actor.

II Grupa “Profesionisti”

Dedicată tinerilor cu vârsta între 16-22 ani care doresc să îmbrățișeze meseria de actor, fiind un pas important spre admiterea la o facultate de specialitate.

Cursurile au o durată de 8 luni (noiembrie 2014 – iunie 2015). Programul cursurilor va fi stabilit împreună cu participantii. Cursurile au loc la sediul Teatrului Masca.

Perioada de înscriere: 16 septembrie – 15 octombrie. Pret 300 lei/ lună.

Documente necesare: certificat medical eliberat de medicul de familie (cu mentiunea “apt pentru efort fizic sustinut”), copie C.I. Inscrierea se face la secretariatul teatrului. Admiterea se va face in baza unui examen care consta in testarea aptitudinilor fizice + interviu.

Mai multe info găsiți pe site AICI sau la telefon  Valentin Mihalache 0733.048.517 .

stg 2

stg1

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s