În atenția spectatorilor Festivalului Internațional de Statui Vivante


Teatrul Masca organizează în perioada 7-9 iunie cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante, în Parcul Herăstrău.

Un festival de statui vivante este un eveniment mult mai special decât oricare altul prin chiar natura cu totul diferită a lucrurilor care se prezintă. Sunt statui sau grupuri statuare răspândite pe o suprafață destul de mare, având în vedere numărul lor, fiecare dintre ele încercând să vă rețină atenția cât mai mult timp cu putință. În plus, statuile Teatrului Masca chiar sunt altfel, spun o poveste, au susținere muzicală și merită întreaga atenție a celor care se vor opri să le vadă.

Wereldkampioenschap Living Statues 2012

Cutuma internațională prevede ca statuile să stea în fața publicului de trei sau patru ori pe zi câte 40 minute, ceea ce ar asigura, teoretic, timpul necesar pentru ca spectatorii să le vadă pe toate. Având în vedere că poveștile “spuse” de statuile noastre durează între 3 și cinci minute, ele se vor repeta de un număr de ori în intervalul de 40 de minute, așadar, îndată ce statuile intră în nemișcare puteți merge să vedeți o alta, în așa fel încât să nu ratați vreuna.

La această ediție, statuile Teatrului Masca vor evolua în spațiul cuprins între statuia lui Charles de Gaulle și Fantana Modura, iar cele ale invitaților din străinătate pe aleea care duce de la Fantana Modura până la Expo Flora. Spectacolele Masca vor avea loc la Modura și în fața Bazinului.

Programul se găsește pe site – secțiunea Festivalul Internațional de Statui Vivante, ediția A-aIV-a – Program.
Vă așteptăm cu drag, va fi o ediție extrem de atractivă!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s