Invitați la Festival – Living Sculptures Beeld Theater


Peste șase zile va începe cea de a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Statui Vivante. Între 7-9 iunie vă așteptăm la festival, vă invităm să ,,vizitați ,, un muzeu al statuilor vii.

 Printre inviații acestei ediții se va afla și actorul  BART FASEUR  ce va reprezenta Compania LIVING SCULPTURE BEELD THEATER (NL). Compania a fost înființată în anul 1994 în Olanda și a fost prima companie de acest gen angajată în prezentări de statui vivante şi sculpturi. În repertoriul companiei se regăsesc „sculpturi” numite şi „statui vivante” de o mare varietatea ce prezintă figuri realiste sau istorii fascinante cu personaje născute dintr-o imaginaţie creativă şi un înalt profesionalism.

cineast-50
În cadul festivalului Bart Faseur va prezenta spectacolul Cameramanul. Cu aparatul său de filmat, Cameramanul abia așteaptă să-și folosească aparatul. Plăcerea cea mai mare este să filmeze oameni obișnuiți. Acesta profită de spectatorii strânși în jurul său  îi  aranjează într-o poziție care să-i placă. Apoi  pornește aparatul. Când se oprește, publicul, devenit actor pentru câteva minute în filmul făcut de Cameraman, își reia rolul său, iar Cameramanul se asează din nou să aștepte alți spectatori dornici să devină vedete.

Personajul este inspirat de faimosul cameraman din Nijmegen. Acest spectacol a fost creat la cerinţa primăriei din Nijmegen.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s