Invitați la Festival – LEVEND Theatre


Cea de-a 4-a ediţie a Festivalului Internațional de Statui Vivante se va desfăşura la București, între  7- 9 iunie în Parcul Herăstău. Ediția din acest an ne propune nu mai puțin de 33 reprezentații. Printre spectacolele  găzduite de FISV 2014 se numară statui vivante din Olanda, capitala mondială a performance-urilor de acest gen. Astăzi  vi-i prezentăm pe  actorii  Companiei LEVEND THEATER, Olanda.

Este „teatrul in care statuile prind viata”. Artistii profesionisti ce formeaza compania sunt specializati in Statui Vivante, Spectacole de varietati si spectacole pentru copii. Toate spectacolele lor pledeaza pentru creativitate, bucurie si frumos.

Compania Levend Theater va fi reprezentata in cadrul festivalului de actorii: Lodewijk Cornelis van Dijk,Margjs Marije van’t Oever, Christian Raymond Dol, Johanna Clasina Maria van de Pas și Lucas Clarijs.Timp de două zile îi veți putea vedea evoluând în cinci spectacole.

Odorul mamei: O mamă fermecătoare  se mândrește cu copilul ei și împărtășește cu publicul  dragostea pentru acesta. În 2011 a câștigat Premiul Publicului la Campionatul Național Olandez pentru profesioniști.

moeder22-668x890
Conexiune nepotrivită: Un majordom cu un aparat de telefon clasic încearcă într-una să intre  în legătură telefonică cu cineva , dar singurele legaturi telefonice pe care le poate face sunt cele cu publicul.  În anul 2010 obține Diploma Pentru Estetica la Campionatul Național Olandez pentru profesioniști .

20130615-_MCF6878-668x445
Magicianul: Acest bătrân magician vine dintr-o veche poveste. Cu bagheta și globul său îi va încânta pe cei mici și pe cei mari.

tovenaar4-668x501
Pescarul de scoici: O replică minunată a statuii originale din YERSEKE. Cu cizmele de cauciuc în picioare și cu coșul plin el prezintă vechea meserie a pescuitului de scoici.

Mosselman-959x1280
Regina Fluturilor: Venită în zbor dintr-o poveste, ea este gata să vă seducă cu personalitatea ei minunată.

P1014238-959x1280

Reclame

Un comentariu

Din categoria Fără categorie

Un răspuns la „Invitați la Festival – LEVEND Theatre

  1. Adriana

    SUPERB!!!! Nu am cuvinte sa descriu emotia data de acest spectacol! Astept cu nerabdare urmatorul festival, voi fi prezenta negresit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s