2014 – Lungul drum al teatrului către voi


Singurul teatru de gest, pantomima și expresie corporală din România aniversează  în aceast an  împlinirea a douăzeci și patru ani de activitate.

Implicându-se constant în viaţa culturală Teatrul Masca s-a impus în faţa publicului drept etalon pentru arta şi cultura românească. Apreciat pentru calitatea şi multitudinea evenimentelor indoor şi outdoor pe care le organizează, Teatrul Masca s-a remarcat prin consecvenţa cu care satisface preferinţele culturale ale bucureştenilor și nu numai.

Drept urmare pe data de 24 martie 2014 Mihai Mălaimare primește Premiul de Excelență din partea UNITEM (Uniunea Teatrală din Republica Moldova)

Actorul, regizorul și profesorul Mihai Mălaimare, directorul Teatrului Masca, a primit din partea Academiei de Teatru și Arte Plastice din Chișinău titlul onorific de Doctor Honoris Causa în cadrul Festivalului Class Fest ce s-a desfășurat în perioada 11-16 aprilie.

Tot în acest an Teatrul Masca aduce pe scena din militari două spectacole noi NEGUȚĂTOAREA DIN VENEȚIA, regia Michele Modesto Casarin (1 februarie 2013) și spectacolul ROMEO și JULIETA, regia Mihai Mălaimare.  ( 8 martie 2013)

_MG_1199

Implicându-se constant în viaţa culturală a Capitalei, ArCub s-a impus în faţa publicului drept etalon pentru arta şi cultura municipiului. Apreciat pentru calitatea şi multitudinea evenimentelor indoor şi outdoor pe care le organizează, ARCUB s-a remarcat atât prin notorietatea artiştilor invitaţi, cât şi prin consecvenţa cu care satisface preferinţele culturale ale bucureştenilor.

 Va asteptam la Aniversare!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s