2011 – Lungul drum al teatrului către voi


În această stagiune s-a născut o nouă sală  şi a luat fiinţă un nou proiect CUVINTE ŞI GESTURI. În cadrul acestui proiect au avut loc cinci premiere : ACOLO, spectacol semnat de regizoru Mihai Lungeanu, CATEVA PALEME FALSE, de Paul Everac, in regia lui Ioan Albu SI CU VIOLONCELUL CE FACEM? ,de Matei Visniec, regia Lavinia Jemna GRENADA , de si in regia Olgai Delia Mateescu.

O dată cu inaugurarea Sălii Jacques Lecoq  21 ianuarie 2011 a avut loc şi premiera spectacolului de teatru-dans IUNIA – realizat de coregrafa Ioana Macarie un spectacol ce aduce în faţa publicului o poveste profundă despre alegeri şi regrete, împliniri şi compromisuri. Tot atunci Anamaria Pîslaru a fost prima care a .. deschis,, Galeria MascaHALL OF FAME.

23 ianuarie, 2011 are loc premiera spectacolului EX LIBRIS , un spectacol de Mihai Malaimare. Spectacolul a avut loc in statia de metrou Unirii 1 si a fost prezentat in cadrul Proiectului ORAȘUL DE SUB ORAȘ .

16-17 mai, 2011 participăm, cu spectacolele PIERROT LUNATECUL, EX LIBRIS și UNA HISTORIA DE TANGO la Festivalul de teatru al primăverii din Odorheiul Secuiesc.

27 mai, 2011  participăm cu spectacolul COCKTAIL la Festivalul Păpușiilor Vii de la Târgoviște

10 iunie – 13 iunie, 2011 are loc prima ediție a FESTIVALUL INTERNATIONAL DE LIVING STATUESMasca în Parcul Herăstau. Prima editie i-a avut ca invitati speciali pe Teatrul Akt ( Polonia), Teatrul Silence ( Italia) și trupa Shadows ( Romania)

25-26 iunie, 2011 participăm la Târgovişte, la a doua ediţie a Festivalului “Cultura urbană” cu spectacolele GARDIENII SE INTORC si LIVING-STATUES.Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Târgovişte şi Teatrul Municipal Târgovişte.
26 iunie, 2011 suntem invitati, cu spectacolul EX LIBRIS , la Targul de Sfinti Apostoli Petru si Pavel organizat de Muzeul National al Satului Dimitri Gusti.
17-18 septembrie,2011 suntem invitati sa participam cu spectacolul STATUI VIVATE la evenimentul Zilele Bucurestiului
18 septembrie, 2011 participam la Serbarile Toamnei-Carstovul Viilor , organizat de Muzeul Satului Dimitrie Gusti cu spectacolul STATUI VIVANTE
24-25 septembrie, 2011 participam la evenimentul organizat de Observatorul Covasna si http://www.covasnamedia.ro la Zilele Teatrului Masca la Sfantul Gheorghe cu spectacolele EX LIBRIS, PIERROT LUNATECUL si ACTORUL.
29 septembrie, 2011 TEATRUL MASCA a participat la evenimentul Fii Satului – PACT pentru oamnenii si faptele satelor romanesti organizat de Fundatia Pact.

1 octombrie, 2011 are loc premiera spectacolului COMEDIA ERORILOR , regia Mihai Malaimare., prima montare a noastra care are scena in centru si spectatorii de toate cele patru parti.

6990458911_7fc21ea784_z

6 octombrie, 2011 are loc premiera spectacolui CERSETORUL , realizat de Laura Dumitrascu Duica. Noul spectacol a adus in sala Lecoq și a publicului teatrul de animatie.

12 octombrie 2011 in foaierul salii Jacques Lecoq a avut loc debutul proiectului “LA BIBILOTECA”. In fiecare zi de miercuri, de trei ori pe luna, foaierul a devenit o biblioteca ce a gazduit si un eveniment muzical – concert de jazz sau muzica simfonica. Spectatorii avand astfel o alternativa la muzica ascultata pe scara larga. Proiectul a debutat cu un recital la chitara sustinut de Costin Soare.
11-12 noiembrie, 2011 are loc a VII -A editie a FESTIVALULUI MASTI EUROPENE LA MASCA , invitat special Anton Adasinskyi . Spectatorii au putut viziona spectacolul „Mepfisto Waltz” al trupei Derevo din Sankt Petersburg .

12 noiembrie, 2011 participam la Festivalul SEZATOAREA COPIILOR , din Comuna Cristian, cu spectacolul PROSTIA OMENEASCA .
Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s