2002 – Lungul drum al teatrului pentru voi


Continuam programul cultural “WEEK-END CU TEATRU ÎN PARCUL HERĂSTRĂU”. Bucureștenii s-au obișnuit cu prezența Teatrului Masca la intrarea Parcului Herastrau din Piața Charles de Gaulle.

mai-septembrie, 2002 – Continuă derularea programului “MAIDANE CU TEATRU”, serie de spectacole în aer liber organizate în cartierele bucureștene.

1010672_1

1010676_1
După premiera, din luna mai, a spectacolului  “Gardienii veseli” Teatrul Masca pleacă în turneu în Danemarca – Copenhaga și Germania – Ulm, cu spectacolele “La Români” şi “Gardienii Veseli”.

În iunie are loc a III-a editie a “Târgului de jucării”  și  a III-e editie a “ZILEI MEDIULUI” în cadrul careia propune o premiera teatrala in Romania: teatru-expozitie. Spectacolul “ORAȘUL, OAMENII ȘI MUNTELE” s-a jucat timp de 4 ore în Parcul Herastrau.

3 septembrie, are loc a II-a editie a “Festivalului Usturoiului”, Copălău, Botosani. Spectacolele de teatru, muzica, multi-media, dans s-au imbinat cu elemente surpriză așa cum a fost mitingul aviatic. Festivalul Usturoiului de la Copălău este al doilea din lume, ca participare și diversitate de program, dintr-o listă de 30 festivaluri de profil, primul fiind cel de la Gilroy – California.

În luna octombrie Teatrul Masca pleacă în turneu în  Belgia, Bruxelles la Festivalul “Zilele comunitatii franceze” și la Louviere, la sărbătoarea “Zilele Orașului”.

noiembrie, are loc  o nouă premieră  “CABARET EUROPEAN“.

1-23, decembrie are loc o nouă ediție a  Festivalul de sfârsit de an al Teatrului Masca a fost dedicat celor de vârsta a 3-a și s-a intitulat “IARNA BUNICILOR”.

 

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s