1996- Lungul drum al teatrului către voi


Teatrul Masca continuă să joace în stradă în cadrul proiectului ,,Maidane cu teatru,, proiectul nostru fundamental care  definește  punctul nostru de vedere în ceea ce privește spectacolul stradal, dar și nevoia de implicare a actorului în viața comunității.

Spectacolele suținute în aer liber  reuneşte un număr record de spectatori: 50.000 din  Berceni in Drumul Taberei, din cartierul Tudor Vladimirescu în Militari, din Colentina în Pantelimon, din Floreasca în Titan, din Aviaţiei în Bucureştii Noi, din Ferentari în Balta Albă, din Dămăroaia în Olteniţei, din Pajura în 13 septembrie s.a.

3378272095_958ca9161a_z

5 iulie, 1996 are loc premiera spectacolului “CONCERT DE PROMENADĂ“, în parcul Tineretului.


august, 1996  în sfîrşit, dupa un an de zile de la emiterea Hotărîrii de Guvern, aceasta este aplicată, iar trupa teatrului se mută, fericită şi optimistă, în clădirea nou primită: fără geamuri, fără lumină sau grupuri sanitare, fără căldură sau magazii pentru decoruri.

Teatrul Masca pleacă într-un nou turneu în Ungaria la Budapesta, de data aceasta, la Festivalul Internaţional de Teatru de Imagineț și în Slovacia– Bratislava, la Festivalul Internaţional de Teatru Alternativ.

3389621930_e6fd1f4e28_z

 decembrie, 1996  are loc premiera spectacolului  “POVESTE DE CRĂCIUN”. Au  o serie de reprezentaţii în incinta cinematografului “Pacea” din cartierul Militari – noul sediu, cu publicul stînd în picioare şi fără nici un fel de amenajări, cu o aşa-zisă căldură provenind de la o sobă pe motorină, împrumutată de directorul unei fabrici din Alexandria.

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s