Workshop commedia dell arte


În cadrul manifestărilor prilejuite cu ocazia aniversării a 24 de ani de la înființarea Teatrului Masca  va avea loc un workshop ce va avea ca temă  ,,Commedia dell arte venețiană – măști, caractere, situații scenice,, susținut de actorul Sorin Dinculescu.

Worksop-ul va avea loc Duminică 25 mai, ora 10.00-16.00, la sediul teatrului. Preț Studenți 20 lei, pret întreg 50 lei.  Cei interesati se pot inscrie completand formularul de pe site-ul nostru ( AICI)

Acest  workshop ,, Commedia dell’Arte venețiană – măști, caractere, situații scenice,, este un studiu de gen, cu scopul de a oferi șansa unor oameni care vor să facă teatru , să descopere libertatea creației și dreptul de a avea această libertate, în cadrul normelor precise, aparent rigide și impovaratoare, ale Commediei dell’Arte venețiene, ca și contactul cu un gen de teatru care are importante calități de antropologie teatrală.

fotografie din spectacolul ,, Gemenii,,

Sorin Dinculescu a absolvit cursurile Institutului de Teatru în anul 1983 și un Masterat la Unatc – 2004. Repartizat la Teatrul Maria Filotti din Brăila , din 1983 și pâna în anul 1990, unde a avut peste 50 de roluri, în 2000 de reprezentații. Actor  al Teatrului Masca din  anul 1990. A jucat în piese de Shakespeare, Moliere, Caragiale, colaborând cu Alexa Visarion, Alexandru Tocilescu, Catalina Buzoianu, Dana Dima, Dimo Desev, Michele Modesto Casarin, Mihai Malăimare.

 A urmat Cursuri și workshop-uri de dans, jonglerie, clovni, pantomimă, step, Commedia dell’ Arte. A lucrat în diverse proiecte legate de terapia prin teatru, persoane cu dizabilități, penitenciare, drepturile omului/ copilului.

Asistent la catedra de Arta Actorului a Univ. Spiru Haret. În prezent, implicat în spectacolele și proiectele teatrului Masca.

 

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s