Weekend cu Teatrul Masca în Parcul Orășelul Copiilor


În acest weekend vă dăm întâlnire în Parcul Orășelul Copiilor ( Brâncoveanu) . De vineri 9 mai  și până duminică  11 mai , începând de la ora 19.00 actorii noștri vor  transforma Parcul pentru  o oră,, în statuie,,

Vineri 9 mai, ora 19.00- FIOR D AMOR ÎN BUCUREȘCI

Sâmbătă 10 mai, ora 19.00- STATUILE,

Duminică 11 mai, ora 19.00 – O NOAPTE FURTUNOASĂ

o noapte furtunoasa

O noapte furtunoasa f

 

Reclame

2 comentarii

Din categoria Fără categorie

2 răspunsuri la „Weekend cu Teatrul Masca în Parcul Orășelul Copiilor

  1. Teodora

    Ce s-a intamplat cu spectacolul de Duminica? Am venit in parc numai pentru a gasi o adunatura de copii galagiosi cu muzica la maxim si nici urma de Teatrul Masca. Daca s-a anulat spectacolul de ce nu s-a anuntat pe site?

  2. Ne cerem mii de scuze desi banuim ca asta nu va schimba nimic in perceptia pe care o aveti acum. Din pacate nu am avut cum sa anuntam pe facebook, e greu de crezut dar nu am avut acces la net. ce s-a intamplat de fapt: am fost anuntati la pranz ca nu mai putem intra in aprc sa montam spectacolul pentur ora 19.00 pentru ca va avea loc de la ora 18.00 un spectacol de copii si nu vom putea monta decat dupa ce se termina acesta. Cum noi avem nevoie de 3 ore de montare, a trebuit sa renuntam si am ramas in teatru repetand pentru festivalul de Statui Vivante din iunie, incercand sa fructificaam totusi ziua de astazi. E vina noastra ca nu ne-am agitat sa gasim o posibilitate de a anuntat pe facebook sau pe blog. Ne asumam si daca veti considera ca ne vom putea revansa intr0un fel va rog sa ne spuneti. Poate o invittie de 2 locuri la unul din spectacolele care se joaca la Zilele Teatrului Masca, 23-25 mai? Asteptam un raspuns.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s