Ultima reprezentație din sală


Duminică 4 Mai, ora 19.00 va avea loc ultima reprezentație din această stagiune a spectacolului CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI, regia Michele Modesto Casarin.

Doi bătrâni, Pantalone și Cicognato se îndrăgostesc în secret fiecare de fiica celuilalt. Pantalone o iubește pe Biancifiore, iar Cicognato pe Isabella. Dar tânăra și frumoasa Biancifiore este la rândul său îndrăgostită de fiul lui Pantalone, Flaminio, în timp ce fermecătoarea Isabella este îndrăgostită de Spingarda, un soldat bogat ajuns la Veneția în permisie. Cei doi bătrâni, ajutați de servitorii lor, Traccagnino și Capestro, încearcă să câștige dragostea tinerelor, dar numeroase întâmplări neprevăzute împiedică îndeplinirea visurilor lor.

Este ca o pânză clasică în care se țes intrigi, în care întâmplările nobililor se intersectează cu cele ale servitorilor, cu schimbările continue ale scenetelor, cu deghizari și multe neînțelegeri. Intriga piesei alternează momente comice cu momente dramatice, scene romantice și scene amuzante, zgomotoase și tradiționale.

Cand dragostea poarta paslari afis

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s