Umor de calitate, marca MASCA


Așa cum v-a obișnuit până acum, Teatrul Masca, v-a pregătit încă o săptămână cu spectacole și umor de CALITATE. Dacă vrei să vezi un spectacol complet, teatru, muzică, umor dar şi cu personaje vii, scene elaborate şi răsturnări de situaţie neaşteptate, atunci te așteptăm la spectacolele noastre.

Biletele se pot achiziționa și ONLINE

Vineri 21 martie, ora 19.00

FLECĂRELILE FEMEILOR

după C.Goldoni

întâmplările din spectacol sânt următoarele: în cel mai frumos oraş, Veneţia, se bîrfeşte fără milă despre toţi şi despre toate şi doar iubirea mai poate spera să învingă bîrfa. Cecchina, care este pe cale să se mărite cu Beppo, se trezeşte în vîrtejul unui adevărat complot iscat de bîrfitoarele de profesie ale oraşului (Catte, Sgualda, Anzoletta), ca întotdeauna rudele cele mai apropiate. Va izbuti fata să-şi apere iubirea, să treacă peste toate şi să-şi strîngă în braţe iubitul? O cavalcadă de vorbe şi de situaţii, prilejuri pentru un rîs sănătos şi reconfortant.

img_4117

Sâmbătă 22 martie, ora 19.00 

CÂND DRAGOSTEA POARTĂ PÂSLARI

un spectacol palpitant de Commedia dell’Arte cu glume, certuri, muzică, cântece și, desigur, jocul cu masca de regizorul Italian Michele Modesto Casarin.

Doi bătrâni, Pantalone și Cicognato se îndrăgostesc în secret fiecare de fiica celuilalt. Pantalone o iubește pe Biancifiore, iar Cicognato pe Isabella. Dar tânăra și frumoasa Biancifiore este la rândul său îndrăgostită de fiul lui Pantalone, Flaminio, în timp ce fermecătoarea Isabella este îndrăgostită de Spingarda, un soldat bogat ajuns la Veneția în permisie. Cei doi bătrâni, ajutați de servitorii lor, Traccagnino și Capestro, încearcă să câștige dragostea tinerelor, dar numeroase întâmplări neprevăzute împiedică îndeplinirea visurilor lor.

8560999094_cec727fd9c

Duminică 23 martie, ora 19.00 

SLUGĂ LA DOI STĂPÂNI

de C. Goldoni

spectacol sușinut de Teatrul Masca în cadrul CampaniaArtiştii pentru artişti

Spectacolul de teatru Slugă la doi stăpâni abordeaza un text clasic al commediei dell’arte, un text greu din toate punctele de vedere!
Este un text de comedie dar o comedie reală, smulsă din viață, unde zâmbetul străbate din mijlocul problemelor, unde lacrima nostalgică se prelinge adeseori peste obrazul mușcat de un hohot sănătos de râs.

DORA 6

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s