Bloggeri pasionați de comedii?


Dragii nostri bloggeri,

Avem o veste minunată pentru voi.

Tot ce trebuie să faceţi este să ne spuneţi de ce iubiţi teatrul, să scrieți numele vostru şi…linkul blogului! Şi să veniţi Duminică seară – 9 martie, la ora 19.00, la spectacolul NEGUȚĂTOAREA DIN VENEȚIA. Un plic cu o invitaţie de 2 locuri vă va aştepta la intrarea în teatru.

Nota: din nefericire avem doar 10 de locuri, aşa că doar 5 bloggeri vor beneficia de invitaţie.

Aşteptăm comentariile voastre până la sfârşitul zilei de mâine, după care Sâmbătă vom anunţa câştigătorii.

negutatoarea

Reclame

8 comentarii

Din categoria Fără categorie

8 răspunsuri la „Bloggeri pasionați de comedii?

 1. Primo: Iubesc teatrul pentru ca am avut acum ceva timp sansa de a juca intr-o piesa de teatru. Am colaborat cu cei de la ARTFusion si am jucat intr-o piesa pusa in scena de catre Robert Balan. Atunci m-am indragostit iremediabil de aceasta arta. Secondo: Mi-a ramas in minte „ghidusia” voastra cu bloggeri la care am participat. http://utopianangel.ro/blog/2013/02/14/teatrul-masca/ Felicitari inca o data!

  Cristian Bubu http://www.utopianangel.ro

 2. De ce iubesc teatrul? Pentru ca niciun film nu poate transmite emotia pe care reuseste o piesa de teatru sa o transmită. Pentru ca- mi doresc un spectacol care sa-mi vorbeasca despre dragoste, curaj, bunatate, toleranta si care sa ma convinga ca toate astea există. Pentru ca povestile de pe scenă sunt uneori povestile mele si oamenii de acolo gandurile mele. Pentru ca inca mai exista actori si regizori care continua sa faca roluri si spectacole demne de apreciere.

  Mihaela Boicu – http://www.voguisine.ro

 3. De ce iubesc teatrul ? Pentru c-a ramas unul dintre putinele locuri in care gandul cunoaste iar libertatea de exprimare. Este locul in care nu exista prejudecati si-n care oamenii par a uita de grijile cotidiene pentru cateva ore. Practic, teatrul este locul in care iti lasi grijile la intrare si-ti deschizi sufletul odata ce-ai pasit in lumea sa.

  Alin, peapetulburi.wordpress.com

 4. Iubesc teatru pentru ca e locul in care magia reala chiar exista si o simt din plin
  Linkul blogului :www. korydeea.blogspot.com
  Multumesc

 5. Iubesc teatrul pentru ceea ce este. Pentru ceea ce insufla privitorilor si ascultatorilor sai. Dialog. Cultura. Teatrul regenereaza cultura. „Teatrul este forta bucuriei” cum bine spunea regizorul Eugenio Barba. Sau sarbatoarea clipei. Iubesc jocul actoricesc, emotia scenei, monstrii sacri ai scenei romanesti.
  Irina Bartolomeu – http://irina.bartolomeu.ro

 6. Va multumim pentru participarea la acest concurs, Maine seara veti gasi la intrare o invitatie de 2 locuri intr-un plic cu numele vostru.

  Felicitari @Cristian Bubu, @Mihaela Boicu, @Alin peapetulburi, @Andreea Ciurea si@ Irina Bartolomeu!

 7. Multumim! Abia astept sa vad piesa! Putem face fotografii in timpul piesei? 🙂

 8. Multumesc pentru invitatia oferita, a fost ca un timp verbal, mai mult ca perfect. Opinia referitoare la cele vazute in aceasta seara, aici : http://peapetulburi.wordpress.com/2014/03/09/cand-mastile-cad-iar-cortina-se-ridica/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s