Săptămâna acesta reducem biletele pentru spectacolele de vineri și sâmbătă


Ca în fiecare an de Mărțisor trupa Teatrului Masca, vă oferă  un mărțisor cultural. Spectatorii noștri vor beneficia de o reducere a biletelor cumpărate la spectacolul ,,PARCUL”, pe 28 februarie, și la spectacolul ” COMEDIA ERORILOR”, pe 1 martie – în limita locurilor disponibile-

Joi 27 februarie, ora 19.00

MILITARUL FANFARON

Un text viguros, în fapt o farsă în toată puterea cuvântului, dar una spumoasă, care a zguduit piepturile miilor de spectatori pe care îi va fi avut în amplele amfiteatre romane.

8479292503_16754929c6

Vineri 28 februarie, ora 19.00

PARCUL

„Plin de umbre ale celor care i-au marcat existența, Cișmigiul te invită să-l admiri și să te bucuri de farmecul inegalabil al aleilor sale, dar, daca vrei să te îndrăgostești cu adevărat de cel mai iubit parc bucureștean vino sa vezi PARCUL!

IMG_3514

Sămbătă 1 martie, ora 19.00

COMEDIA ERORILOR

Când cineva este luat drept altcineva se produc cele mai mari şi mai amuzante încurcături. Mijloc clasic de a produce o situaţie comică garantată, quiproquoul creat de Shakespeare în Comedia erorilor reuşeşte să provoace uimire, dar şi hohote de râs. Iar Valentin Mihalache şi Aurel Sorin Sandu, fiecare în dublu rol realizează o performanţă unică în istoria teatrului.

comedia 10

Duminică 2 martie, ora 19.00

NEGUTĂTOAREA DIN VENEȚIA

Spectacolul este o îmbinare de comedie cu tragism uman, iar spectatorii vor fi purtaţi într-o călătorie complexă de la dragoste la ura şi vinovaţie. Monologurile conţin adevăruri valabile chiar şi astăzi, adevăruri despre modul în care sunt trataţi ,,cei diferiţi” şi cum acest tratament este începutul tuturor formelor de persecuţie.

12307659395_e18852c134

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s