De ce să vă cumpărați Caietul Program când mergeti la teatru?


Pentru cei care au fost la cel puțin unul dintre spectacolele noastre, formula cu care ne luăm rămas bun la sfârșitul reprezentației de publicul nostru este o încheiere firească a întâlnirii: AȚI FOST SPECTATORI AI TEATRULUI MASCA, SUNTEȚI PRIETENI AI TEATRULUI MASCA. Și asta pentru că încă de dinainte de a avea un sediu, departament de PR și casă de bilete, am pus preț tocmai pe tot ceea ce înseamnă întâlnirea. Spectacolul, pentru noi, indiferent că se joacă în parc, la metrou, pe stradă sau în sala noastră, înseamnă mult mai mult decât un tabel cu locurile ocupate, o oră de început și una de sfârșit. De aceea, atunci când jucăm la sediu, întâlnirea începe din secunda în care ați făcut primul pas înăuntru.

Și pentru că vrem cu adevărat să ne deveniti prieteni, odată ce ați intrat în teatru, chiar și pereții vă vorbesc despre ceea ce puteți găsi 🙂 – cei care ați fost în ultimele două săptămâni știți că ne referim la Expoziția foto la spectacolul PARCUL din foyer.

Un alt mijloc prin care vă vorbim este CAIETUL PROGRAM. Și accentul, trebuie să înțelegeți, este mai mult pe CAIET decât pe PROGRAM 🙂

În el veți găsi informații din culise despre cum a fost ridicat spectacolul, gânduri ale regizorului care vă vor oferi șansa unor perspective inedite asupra ceea ce veți vedea pe scenă, mărturii ale actorilor despre cum și-au construit propriul personaj. Toate acestea fac diferența între un spectator educat și unul ocazional. Da, a fi spectator adevărat de teatru nu este atât de ușor pe cât pare 🙂 și nici pe departe întâmplător.V-ați gândit vreodata că și spectatorul – asemenea actorului – poate rata în mod fatal Întâlnirea? Interesul acordat dinainte unui spectacol și pregătirea interioară pentru a lua loc în sală face diferența între un privitor și un spectator.

Așa că oferiți-vă șansa de a pleca mult mai bogați din teatru decât ați venit. Și luați în calcul că pentru aceasta, de multe ori este de ajuns să răsfoiești câteva pagini înainte de reprezentație.

Anunțuri

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s