Va cerem sprijinul pentru proiectul „Lacate de dragoste”


Stiti deja de proiectul nostru Lacate de dragoste. Pe gardul sediului nostru din Bulevardul Uverturii, Cartier Militari, se afla deja aproximativ 600 de lacate prinse de cupluri de cele mai diverse varste. Ne dorim ca anul acesta intre 14 si 16 februarie sa dublam numarul acestora. Cu ajutorul vostru.

Va rugam sa ne sprijiniti si sa sustinem impreuna o campanie care sa transforme gardul Teatrului Masca intr-un loc special din Bucuresti.

In acest sens noi am decis ca la spectacolele care au loc in aceste zile (14 februarie – „Parcul”, 15 februarie – „Acul Cumetrei Gurton”, 16 februarie – „Comedia Erorilor”) la fiecare bilet care se va cumpara online in sectorul central,  sa va oferim gratuit un lacat pe care sa il prindeti impreuna cu partenerul vostru pe gardul teatrului. Lacatele le veti primi cand veti ajunge la spectacol. Aceasta oferta este valabila la biletele online cumparate in perioada 10-13 februarie. 

La asta ne-am gandit noi, dar suntem deschisi la orice alta propunere :). Mai ales ca la casa de bilete avem intotdeauna lacate de vanzare. La fel de bine puteti sa veniti singuri cu lacatele pe care sa le prindeti pe gardul nostru.

Ce e important pentru noi este sa ne dati o mana de ajutor, sa transmiteti rugamintea noastra mai departe, sa spuneti prietenilor vostri unde ne gasesc si suntem convinsi ca pe 16 februarie gardul nostru va arata altfel.

Si inca ceva. Nu uitati ca atunci cand prindeti lacatele in gardul nostru, puteti solicita oricarei persoane din personalul nostru de PR sa va faca o fotografie, pe care o veti putea descarca apoi de pe site-ul nostru si distribui dupa bunul plac 🙂

Reclame

2 comentarii

Din categoria Fără categorie

2 răspunsuri la „Va cerem sprijinul pentru proiectul „Lacate de dragoste”

  1. Pingback: Un lacat al dragostei pentru cei care se iubesc :) | Teatrul Masca Blog

  2. Pingback: O lume plină de umor | Teatrul Masca Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s