Cum se fac micii în PARC(ul)


Că ne place sau nu – deși de cele mai multe ori ne place🙂 – micii sunt un element important din ceea ce înseamnă a fi român. Pentru o privire inedită a modului în care micii au intrat în viața românilor, și pentru o poveste fermecătoare despre ce a însemnat a fi român în ultimii 150 de ani…

Duminică 19 Ianuarie, ora 19.00  vă invităm la PARCUL

             Şi nu uitaţi biletele cumpătate online sunt REDUSE!!

Ingrediente :  1 kilogram carne tocată (cărniţă de vacă de la gât, fără a se îndepărta grăsimea. Dacă va fi carnea prea slabă, se va adăuga ceva seu de vacă sau din lipsa acestuia chiar de oaie, ca la 100 până la 150 de grame pe fiecare kilogram cântărit de carne), 8 grame de piper proaspăt pisat mărunt, 12 grame de cimbru uscat cât mai proaspăt pisat mărunt, 4 grame de enibahar pisat mărunt, 2 grame de coriandru pisat mărunt, 2 grame de chimion turcesc pisat mărunt, 1 gram de anis stelat (anason stelat) pisat mărunt, 8 grame de bicarbonat de sodiu, 1 linguriţă de zeamă de lămâie, 1 lingură de untdelemn, 1 căpăţână bună de usturoi aromat şi nu din cel iute, 500 ml zeamă de oase.
Mod de preparare : Se fierbe o zeamă din oase de vacă cu măduvă, care se scade bine, din 500 grame de oase la fiece kilogram de carne. Se frământă carnea într-un vas pe măsură timp de un ceas, adăugând la început bicarbonatul de sodiu, care se stinge cu zeama de lămâie … continuarea AICI.

10241178613_cd72d7bbf3

10241088906_091ef343cd

9092183511_a73e9f847d

9092182417_61487633fa

9092182951_27a00186ba

Lasă un comentariu

Filed under Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s