Aproape aşa cum am vrut să fie


Timpul nu se măsoară în ani, ore sau clipe. Timpul se măsoară în amintiri, vise, îmbrățișări, promisiuni și blesteme, tot ceea ce se depune ca o ninsoare absurdă în suflet.  Din când în când, atunci când .

Pentru unii dintre noi, Anamaria Pîslaru, Anca Florea, Sorin Dinculescu şi Mihai Mălaimare, timpul a început să curgă altfel de la acel moment din 24 mai 1990 , când visele noastre au început să poarte un nume, un nume imaginat simplu și fără echivoc de la bun început: Teatrul Masca. 

Sunt 23 de ani care ne despart (sau ne apropie?) astăzi de acel moment. Vârstă care, nu-i așa, nu se măsoară de fapt în ani, ci în dorul nostru de tinerețe, în inconștiența de a nu putea să acceptăm că am îmbătrânit sau că suntem în curs de…, în spectacole, premiere, proiecte, turnee, evenimente și tot ceea ce am reușit să ridicăm în această perioadă. Și undeva în adânc, probabil că ne întrebăm: Bine, dar unde am fost noi în acest timp? 

Răspunsul este mai mult ca sigur un zâmbet pe buzele bătrânului ursuz. Pentru că viața unui actor este suma tuturor aplauzelor pe care le-a primit, minus cât a lăsat din sufletul lui în fiecare personaj. 

Și după calculul acesta, linia este foarte subțire între a fi extrem de bogat și a fi mai mult sau mai puțin falimentar. 

Însă noi astăzi ne considerăm bogați. Și nu pentru că existăm ca teatru și adunăm în continuare publicul acolo unde totul a început. Ci pentru faptul că existăm aproape  AȘA CUM AM VRUT SĂ O FACEM!

image

Această prezentare necesită JavaScript.

image

Reclame

2 comentarii

Din categoria Fără categorie

2 răspunsuri la „Aproape aşa cum am vrut să fie

  1. Aplauze, aplauze, aplauze!
    La multi ani fericiti!

  2. >@mnealui Multumim mult de tot!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s