Vă privim Astăzi cu ochii de Mâine!


Unii investesc în terenuri quantificate în parcele și loturi, alții în mașini, alții sau altele, deși nu doar ele, în genți și blănuri mai mult sau mai puțin ecologice. Ancorați într-un prezent plin de E-uri și alpha toxine, noi îndrăznim să visăm undeva mai departe. 

Noi investim în Voi, știind sau sperând că totul se va întoarce, de fapt, la Noi. 

Suntem conștienți de faptul că peste câțiva ani Voi sunteți cei care vă veți așeza în scaunele noastre. Poate că nu vor mai exista bilete de hârtie, poate că vom scana un cod de bare de pe iPad la intrare, cine știe?! Cert este că dincolo de formele pe care le poate lua viitorul Voi trebuie să rămâneți constanta care ne garantați și mâine aplauzele! 

Așa că săptămâna aceasta, mai mult ca de obicei, investim în Voi! Săptămâna aceasta vă propunem o Școală altfel, în timpul căreia profesori vă vor fi actorii noștri, sala de curs va fi scena teatrului nostru iar notele… ei bine, aici vă atragem atenția că nu mergem pe pile, nici pe simpatii 🙂 

Notele, în cele din urmă sunt de fapt calificative în care încadrăm propriul nostru viitor. Și cu viitorul acesta nu ne jucăm.

Cu voi, însă, o vom face! În fiecare zi, până Vineri! 😀 

Așa că vă așteptăm săptămâna aceasta la Ora de cultură cu promisiunea solemnă că oboseala noastră nu va fi niciodată mai mare decât bucuria voastră de a ne descoperi!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Fără categorie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s