Lupta Lucianei cu Alina Crăiţă


Luciana, personajul  intrepretat de Alina Crăiță în COMEDIA ERORILOR, este femeia pe care nu o observi pe stradă, dar care și-a construit în mintea ei,o lume plină de culoare, influențată cu siguranță și de cărțile pe care le iubește.

A crescut în umbra surorii mai mari Adriana, care a fost singurul model feminin din viața ei, o femeie puternică, frumoasă, realizată din punct de vedere social. Astfel, inhibată de energia Adrianei , o descoperim pe Luciana ca fiind o tânără timida, cu un aer îmbătrânit, cu mari șanse de a deveni fată bătrănă, mătușa blândă, care tricotează hăinuțe pentru nepoței, cea pe care o iubesc toți, dar care nu a avut niciodată curajul să se arate, să ceară, să se certe, să cânte, să cucerească, să-și construiască o lume reală în care să-și împlinescă visele.

Lucrurile devin și mai tensionate pentru ea în momentul în care se trezește față în față cu un bărbat care o iubește așa cum a visat și care, în plus, are și curajul să i-o spună in vorbe minunate, așa cum are ea nevoie să audă. Numai că ea crede cî acest bărbat  este chiar soțul surorii ei. Asta declanșează o mare luptă între Luciana Femeia care își dorește să-i răspundă la îmbrățișări, să-l sărute, să-l liniștească și Omul Luciana care nu îndrăznește nici în gând să-i facă rău Adrianei aceptându-l pe soțul ei drept iubit.

Chiar dacă Antipholus reușește cu sinceritatea și hotărârea lui să-i înmoaie genunchii, să o sărute și să o facă să recunoască că simte la fel, Luciana se întoarce rapid de partea surorii, pentru a o determina să aibă răbdare, pentru a o ajuta să înțeleagă ce se întâmplă și să o susțină uitând de sentimentele ei.

După un traseu lung și dureros în care alege să renunțe la ea pentru a fi alături de Adriana , descoperă că în sfârșit poate să fie fericită și poate începe să-și împlinească visele alături de bărbatul ales pentru că el…dar cine este EL cu adevărat?  Răspunsul, duminică 23 martie,  ora 19.00 la spectacolul COMEDIA ERORILOR.  – Alina Crăiță.

 Biletele le puteţi rezerva direct la casa de bilete (021.430.50.55) sau prin mail la rezervari@masca.ro şi online prin Eventim.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Fără categorie

Un răspuns la „Lupta Lucianei cu Alina Crăiţă

  1. Pingback: Earth Hour stinge luminile | Teatrul Masca Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s